Thumbnail
Πολύ γέλιο

Στην Ελλάδα καταφθάνει το πριγκιπικό ζεύγος του Καρόλου και της Καμίλα, καθώς αύριο προσγειώνονται στην Αθήνα ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθούν και την Κρήτη.

Βέβαια στο νησί τα φιλοβασιλικά αισθήματα είναι μάλλον περιορισμένα, κυρίως για λόγους ιστορικούς (υπενθυμίζεται η διαμάχη του Ε.Βενιζέλου με το παλάτι, που σημάδεψε κατά ένα τρόπο και τα αντιβασιλικά αισθήματα στην Κρήτη) και φαίνεται πως διατηρούνται άθικτα μέχρι σήμερα.

Δείτε το βίντεο:

Στην Κρήτη ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα θα βρίσκονται την Παρασκευή. Λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι θα επισκεφθεί τις αρχαιότητες της Κνωσού και τους χώρους της Βρετανικής Αρχαιολογικής Σχολής.

 

Περί τις 14.30, θα μεταβούν στις Άνω Αρχάνες Ηρακλείου όπου θα ενημερωθούν για το έργο της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Οργανισμός Ανάπτυξης Ηρακλείου» που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Στέγασης & Ομαλής Ένταξης Προσφύγων στην τοπική κοινωνία και θα συνομιλήσουν με μετανάστες, εθελοντές και μέλη της κοινότητας στο Παλαιό Σχολείο.

Στη συνέχεια, μαζί με την Καμίλα θα έχει στον χώρο του παλαιού σχολείου των Αρχανών συνάντηση 6 διαφορετικών ομάδων προσφύγων, 6 ατόμων η καθεμία που θα τους δει για περίπου 6- 7 λεπτά την καθεμία. Τέλος, πριν την αναχώρηση από τη χώρα μας, το πριγκιπικό ζεύγος θα παραστεί σε παραδοσιακή γιορτή στην Πλατεία των Αρχανών με πολιτιστικές δράσεις και παραδοσιακά προϊόντα. Ο πρίγκιπας Κάρολος θα συνοδεύεται από 4 βρετανικά τηλεοπτικά Μέσα και άλλα τόσα ελληνικά, ενώ η ΕΡΤ θα έχει την ευθύνη να καλύψει με εικόνα όλα τα ελληνικά ΜΜΕ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ: Τι δείχνει Μελέτη του Χάρβαρντ για τις ανεμογεννήτριες

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 26/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

georgoulis
Ποινική δίωξη στον Αλέξη Γεωργούλη για σωματική βλάβη και βιασμό
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργούλης είχε απωλέσει από το 2023 τη βουλευτική του ασυλία ύστερα από την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου
Ποινική δίωξη στον Αλέξη Γεωργούλη για σωματική βλάβη και βιασμό
elmepa2024
Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ): Κορυφαίο Δημόσιο Πανεπιστήμιο
Ένα από τα κορυφαία δημόσια Περιφερειακά Πανεπιστήμια με ταχεία και υψηλή ακαδημαϊκή ανάπτυξη και σύνδεση με την αγορά εργασίας
Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ): Κορυφαίο Δημόσιο Πανεπιστήμιο