Υπενθυμίζεται η ανακοίνωση της γνωστής εταιρίας προς τους εργαζόμενους, τους οποίους ούτε λίγο ούτε πολύ προτρέπει να χαμογελούν πάντα, ακόμη και αν παίρνουν 300 ευρώ. Αργότερα, η εταιρία ουσιαστικά επιβεβαίωσε το γεγονός, κάνοντας όμως λόγο για "μεμονωμένο γεγονός".
Aναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:
«Καλησπέρα σας,
Σε συνέχεια της επικοινωνίας του διευθυντή της εταιρείας μας, θα σας αναφέρω κάποιους λόγους για να χαμογελάτε για όσους δυσκολεύονται να το κάνουν.
➤ Επειδή έχετε δουλειά
➤ Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο).
➤ Επειδή εργάζεστε σε μία εταιρεία που σέβεται και ακούει τα προβλήματά σας.
➤ Επειδή η εταιρεία επένδυσε χρήματα για να συνεχίζετε να εργάζεστε.
➤ Επειδή πληρώνεστε για αυτό
➤ Επειδή οι πελάτες του καταστήματος σας πληρώνουν, και πρέπει να τους ευχαριστείτε για αυτό με ένα χαμόγελο.
➤ Γιατί θα έχουμε τόσο καλές προσφορές που πρέπει να τις διαφημίζουμε.
Ανυπομονώ να δω την ανταπόκρισή σας στα αποτελέσματα του μυστικού επισκέπτη που θα γίνει μέσα στον μήνα.
Ευχαριστώ
Περιφερειακή Διευθύντρια Λειτουργίας Καταστημάτων My Market
Γενική Διεύθυνση Λειτουργίας Καταστημάτων».
Το γεγονός κάθε άλλο παρά αστείο είναι, ενώ αντίστοιχες πρακτικές και το ύφος ελεημοσύνης σε εργαζόμενους τείνει να γίνει κανόνας σε μεγάλες αλλά και μεσαίες επιχειρήσεις. Ωστόσο, είναι το χιούμορ παραμένει ένας τρόπος να στηλιτευτεί ένα γεγονός και να εκφραστεί η δυσαρέσκεια.
Όπως άλλωστε αναμενόταν, το γεγονός καυτηριάστηκε στα social media με τα memes και τις αναφορές στο χαμόγελο του... Τζόκερ να δίνουν και να παίρνουν.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ