Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τη νέα εβδομάδα, θα είναι οι αυξημένες κατά διαστήματα νεφώσεις, οι υψηλές συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα και οι σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά τη Δευτέρα 20/05. Τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τη Δευτέρα 20/05, ενώ το διήμερο Πέμπτης - Παρασκευής 23/05 – 24/05 τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα στα κεντρικά και βόρεια.
Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες έως και την Πέμπτη 23/05, κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας, ενώ μείωση των συγκεντρώσεων της σκόνης αναμένεται από το πρωί της Παρασκευής 24/05, με την ενίσχυση των βορειοδυτικών ανέμων. Οι εκτιμώμενες συγκεντρώσεις σκόνης από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, παρουσιάζονται στο βίντεο που ακολουθεί.
Τη Δευτέρα 20/05, προβλέπεται αρκετή συννεφιά, αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης και σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες στα ανατολικά ηπειρωτικά. Η μέγιστη θερμοκρασία τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας 20/05, προβλέπεται να φτάσει τοπικά τους 30 βαθμούς Κελσίου, στην Κρήτη και τα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα, όπως διακρίνεται στο Χάρτη. Τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις θερμές ώρες της ημέρας στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ