Καθώς ο υδράργυρος ανεβαίνει, αυξάνεται και η ανάγκη για ένα δροσιστικό αναψυκτικό ή ποτό. Σε περίπτωση που μόλις αγοράσαμε ένα αναψυκτικό αλλά βρίσκεται ακόμη σε μέτρια θερμοκρασία, ο χρήστης DaveHax του Youtube μας δίνει μια συνταγή:
Παίρνουμε μια λεκάνη και προσθέτουμε ελάχιστο νερό, ενώ καλύπτουμε την επιφάνεια με πάγο. Και εδώ έρχεται το "μυστικό": Προσθέτωντας μια κουταλιά αλάτι, επιταχύνουμε την τήξη του πάγου. Όμως, για να επιταχυνθεί, απορροφά την θερμότητα του σκεύους που έχουμε προσθέσει, άρα το αναψυκτικό μας θα αποκτήσει την ίδια θερμοκρασία με το νερό γρηγορότερα:
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 15/01
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση