Με μία σύλληψη και τον καταλογισμό αρκετών προστίμων για άσκοπη μετακίνηση, έληξε η ένταση που δημιουργήθηκε χθες το βράδυ, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ, που συγκεντρώθηκαν στο σημείο με αφορμή τα 94α γενέθλια του συλλόγου και αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες επενέβησαν για την τήρηση των μέτρων αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συστάσεις προς τους δεκάδες οπαδούς που φώναζαν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα, ενώ στην περιοχή έφτασαν και δυνάμεις των ΜΑΤ για την τήρηση των μέτρων. Λίγη ώρα αργότερα, η κατάσταση εκτονώθηκε και οι συγκεντρωθέντες διαλύθηκαν.
Όπως ανακοινώθηκε, έγιναν πέντε προσαγωγές, από τις οποίες μία μετατράπηκε σε σύλληψη. Πρόκειται για 39χρονο που φέρεται να αρνήθηκε να υποβληθεί σε αστυνομικό έλεγχο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και αντίσταση.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ