LOCKDOWN αθήνα κορονοιος
Ενδεχομένως να έχουμε επαναφορά κάποιων δραστηριοτήτων από 1η Μαρτίου, δήλωσε ο Αθ. Εξαδάκτυλος - Αν αποδίδουν τα μέτρα θα φανεί από την 10η ημέρα επιβολής του αυστηρότερου lockdown, δηλαδή σε 3 ημέρες από σήμερα.

Ενδεχομένως να έχουμε επαναφορά κάποιων δραστηριοτήτων από 1η Μαρτίου, δήλωσε ο Αθ. Εξαδάκτυλος πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου εκτιμώντας παράλληλα πως το αν αποδίδουν τα μέτρα θα φανεί από την 10η ημέρα επιβολής του αυστηρότερου lockdown, δηλαδή σε 3 ημέρες από σήμερα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Εξαδάκτυλος παραδέχτηκε πως εξίσου πιθανό είναι να χρειαστεί να γίνει μια επιπρόσθετη προσπάθεια από πλευράς μας, με παράταση του lockdown, πράγμα που έχει γίνει ξανά και στο παρελθόν.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Εξαδάκτυλος δήλωσε πως το lockdown φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα από του Νοεμβρίου, καθώς έχει χαρακτήρα πρόληψης και όχι θεραπείας.

Το θα γίνει το Πάσχα

Επιπρόσθετα εκτίμησε πως πιθανό είναι να δούμε άνοιγμα καταστημάτων με εποχικά είδη το επόμενο διάστημα ενώ είπε πως το πιθανότερο είναι πως φέτος το Πάσχα θα είμαστε πολύ πιο χαλαροί από άποψη μέτρων σε σχέση με πέρσι μην αποκλείοντας ακόμη και το ενδεχόμενο ανοίγματος των μετακινήσεων από νομό σε νομό.

Αύξηση διασωληνωμένων

Τα νοσοκομεία πιέζονταν και θα πιεστούν περισσότερο τις επόμενες μέρες μέχρι να δούμε σταθεροποίηση, επεσήμανε αναφορικά με την αύξηση των διασωληνωμένων και τον συναγερμό που έχει σημάνει στα νοσοκομεία μην αποκλείοντας το ενδεχόμενο τα νοσοκομεία να χρειαστούν την βοήθεια- συνεργασία με ιδιωτικές κλινικές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

EKPA metaptixiaka
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση του κ. Ανδρέα Δρακόπουλου σε επίτιμο διδάκτορα και απόδοση τίτλου Μεγάλου Ευεργέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
  Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024 και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30)
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση του κ. Ανδρέα Δρακόπουλου σε επίτιμο διδάκτορα και απόδοση τίτλου Μεγάλου Ευεργέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος