Warning message

Unable to retrieve https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10158461919169177 at this time, please check again later.
Ακρίτα για Μενδώνη: «Παιδιά είναι σούργελο η γυναίκα...»
«Παιδιά είναι σούργελο η γυναίκα, δίνει συνέντευξη για τον Λιγναδη και διαβάζει την κριτική που έγραψα εγώ για τον Οιδιποδαχαχαχαχα», γράφει σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος

Στην κριτική που τής άσκησε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, απαντά η Έλενα Ακρίτα, με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη. «Παιδιά είναι σούργελο η γυναίκα...», γράφει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Συγκεκριμένα, λίγο αφότου ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου της υπουργού Πολιτισμού η Έλενα Ακρίτα σε νέα ανάρτηση στο facebook γράφει:

«Παιδιά είναι σούργελο η γυναίκα, δίνει συνέντευξη για τον Λιγναδη και διαβάζει την κριτική που έγραψα εγώ για τον Οιδιποδαχαχαχαχα», γράφει η δημοσιογράφος.

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10158461919169177

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής η Λίνα Μενδώνη δήλωσε χαρακτηριστικά«Η κυρία Ακρίτα που σήμερα μιλά για τον εγκληματία Λιγνάδη -και επαναλαμβάνω ότι εφόσον αποδειχθεί από την Δικαιοσύνη ότι όντως έκανε αυτά που επωνύμως πλέον καταγγέλλονται είναι προφανώς εγκληματίας- στις 16 Ιουλίου του 2019 όταν ο Λιγνάδης ανεβάζει τον Οιδίποδα πριν γίνει διευθυντής του Εθνικού έγραψε "ο Λιγνάδης στον ρόλο του Οιδίποδα έξοχος. Μαγική βραδιά". Θα το επαναλάβει στις 18 Ιουλίου του 2020 όταν θα σχολιάσει την κίνηση του να προσκυνήσει το ομοίωμα του Παρθενώνα. "Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι εργάτης του θεάτρου άοκνος. Εχει στο ενεργητικό του αξιόλογες παραστάσεις ως ηθοποιός και σκηνοθέτης πριν αναλάβει τα ηνία του Εθνικού Θεάτρου. Εν ολίγοις τον ξέραμε και από χθες"».

Επιπλέον, η υπουργός Πολιτισμούς είπε: «Μας εξαπάτησε ο Δημήτρης Λιγνάδης», ενώ υποστήριξε ότι από τις καταγγελίες φαίνεται ότι είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος.

«Με υποκριτική τέχνη προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν έχει σχέση με αυτά. Ότι οι φήμες δεν αφορούν αυτόν» είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σχεδόν εν κρυπτώ και μόνο σε διαπιστευμένους συντάκτες, στον απόηχο των καταγγελιών που έχουν έρθει εδώ και πολλές ημέρες στο φως της δημοσιότητας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παιδί
Έρευνα: Τα παιδιά που περνούν περισσότερο χρόνο στη φύση έχουν καλύτερη ψυχική υγεία
Η πρωτοποριακή μελέτη διαπίστωσε ότι τα οφέλη ήταν ισχυρότερα για τα παιδιά από νοικοκυριά χαμηλότερου εισοδήματος
Έρευνα: Τα παιδιά που περνούν περισσότερο χρόνο στη φύση έχουν καλύτερη ψυχική υγεία