lockdown
George Vitsaras / SOOC
Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις περιφέρειες και πέντε δήμοι μπαίνουν στο «βαθύ κόκκινο» - Στον «αέρα» η επαναλειτουργία των σχολείων

Lockdown: Στο «βαθύ κόκκινο» μπαίνουν εννέα ακόμα περιοχές της χώρας, σύμφωνα με εισήγηση της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, την ώρα που στον «αέρα» βρίσκεται η επαναλειτουργία των σχολείων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε τέσσερις περιφέρειες και πέντε δήμους πρόκειται να εφαρμοστούν πιο σκληρά περιοριστικά μέτρα. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις Περιφερειακές Ενότητες Ευρυτανίας, Χαλκιδικής, Κιλκίς και Μυτιλήνης, καθώς επίσης για τους δήμους Ιωαννίνων, Μετσόβου, Κατερίνης, Σκιάθου και Χανίων.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 18:00 το απόγευμα στην καθιερωμένη ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας από το Νίκο Χαρδαλιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη συνεδρίαση της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων δεν συζητήθηκε η επανέναρξη των δραστηριοτήτων.

Κατά συνέπεια, τα σχολεία στις περιοχές που βρίσκονται στο «βαθύ κόκκινο» δεν πρόκειται να επαναλειτουργήσουν, όπως άλλωστε επισήμανε και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Κλειστό θα μείνει και το λιανεμπόριο.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Πέμπτης ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.570 κρούσματα, 506 διασωληνωμένοι, 51 θάνατοι.

Photo: SOOC

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα