Θλίψη στη Λάρισα - Πέθανε βρέφος 7 ημερών
Θλίψη μετά τον θάνατο βρέφους 7 ημερών – Διασωληνώθηκε αλλά δεν τα κατάφερε

Τεράστια θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λάρισας η είδηση του θανάτου ενός βρέφους μόλις 7 ημερών, το οποίο ενώ διασωληνώθηκε εγκαίρως, τελικά κατέληξε.

Το κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Δευτέρας στο νεογνολογικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, όπου μεταφέρθηκε διασωληνωμένο από το Κ.Υ. Τυρνάβου.

Νωρίς το απόγευμα διακομίστηκε στο ΚΥ από συγγενικό του πρόσωπο χωρίς τις αισθήσεις του και οι γιατροί κατέβαλαν αγωνιώδεις προσπάθειες για ώρες να το κρατήσουν στη ζωή ενώ παράλληλα είχαν ειδοποιήσει και το ΕΚΑΒ για την αποστολή ασθενοφόρου μονάδας, όπως αναφέρει το paidis.com.

Το ασθενοφόρο έφτασε έγκαιρα και παρέλαβε διασωληνωμένο το κοριτσάκι το οποίο και μετέφερε απευθείας στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο με δεδομένο ότι σήμερα εφημέρευε το ΓΝΛ. Εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή γύρω στις 4 το απόγευμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 11/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Hellenic Train
Έκρηξη στα γραφεία της Hellenic Train μετά από τηλεφώνημα για βόμβα
Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ – Η Συγγρού έχει κλείσει για την κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της Αθανασίου Διάκου μέχρι την Καλλιρόης.
Έκρηξη στα γραφεία της Hellenic Train μετά από τηλεφώνημα για βόμβα
sxoleia_taxi_ekpaideusi
Εκπαιδευτικοί σε απόγνωση: Ζητούν τα οδοιπορικά που δικαιούνται
Καθυστερήσεις στις πληρωμές, εξαιρέσεις χωρίς λογική και αποζημιώσεις-ψίχουλα οδηγούν χιλιάδες εκπαιδευτικούς σε οικονομική ασφυξία
Εκπαιδευτικοί σε απόγνωση: Ζητούν τα οδοιπορικά που δικαιούνται