Thumbnail
Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας

Εντολή για την εκκένωση οκτώ ακόμη κοινοτήτων του δήμου της Αρχαίας Ολυμπίας έδωσε η Πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή.

Πρόκειται για τις κοινότητες Δήλιζα, Πεύκες, 'Ανω - Κάτω Λούβρο, Μουριά, Λινάρια, Καμένα και Βίλλια, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα είχε δοθεί εντολή εκκένωσης για την κοινότητα Χελιδόνι.

«Συνεχίζουν να επιχειρούν στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας οι εναέριες και επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, ώστε να αντιμετωπίζουν άμεσα τις όποιες αναζωπυρώσεις μπορεί να σημειωθούν», ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «έχει δοθεί ιδιαίτερο βάρος και στο πύρινο μέτωπο στην περιοχή Χελιδόνι, ώστε να μην κινδυνεύσει η κοινότητα, ενώ έχει δοθεί εντολή από την Πυροσβεστική να γίνει προληπτική εκκένωση».

Μάλιστα, όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Γιαννόπουλος, «η φωτιά βρίσκεται σε μία χαράδρα, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να κατευθυνθεί σε μία διπλανή δασώδη περιοχή και να απειλήσει την κοινότητα Κρυονέρι».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα