Σάλος στην Αχαΐα: Ιερέας αρνήθηκε να κοινωνήσει έγκυο επειδή ήταν ανύπαντρη
Όταν ήρθε η σειρά της να λάβει τη Θεία Κοινωνία, ο ιερέας αρνήθηκε να την κοινωνήσει και της είπε «ότι δεν μπορεί να πάρει την αμαρτία επάνω του»

Αντιδράσεις προκάλεσε η αντιμετώπιση ενός ιερέα σε εκκλησία του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας σε μία έγκυο γυναίκα που ήθελε να κοινωνήσει.

Ειδικότερα η γυναίκα είχε πάει στην εκκλησία για να κοινωνήσει την Κυριακή 15 Αυγούστου, ημέρα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου αλλά αυτό που θα επακολουθούσε σίγουρα δεν της πέρασε από το μυαλό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flamis.gr όταν ήρθε η σειρά της να λάβει τη Θεία Κοινωνία, ο ιερέας αρνήθηκε να την κοινωνήσει και της είπε «ότι δεν μπορεί να πάρει την αμαρτία επάνω του».

Αντιδράσεις προκλήθηκαν και από την οικογένεια της γυναίκας που έφυγε άρον – άρον χωρίς να προκληθεί κάποιο λεκτικό επεισόδιο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tempi
Τραγωδία στα Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει την ασυνεννοησία στο Κέντρο Επιχειρήσεων
Nέο ηχητικό ντοκουμέντο με μητέρα επιζώντα να καλεί στο «112»
Τραγωδία στα Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει την ασυνεννοησία στο Κέντρο Επιχειρήσεων
psarianos-3-1024x495-1024x585.jpg
Αισχρές δηλώσεις Ψαριανού: Χαρακτηρίζει «νεκρόφιλες μοιρολογίστρες» τις μητέρες νεκρών των Τεμπών και γυναικοκτονιών
Συνεχίζει τον χυδαίο πόλεμο ο Ψαριανός κατά μανάδων που έχασαν τα παιδιά τους από γυναικοκτονία και στα Τέμπη – «Νεκρόφιλες μοιρολογίστρες»
Αισχρές δηλώσεις Ψαριανού: Χαρακτηρίζει «νεκρόφιλες μοιρολογίστρες» τις μητέρες νεκρών των Τεμπών και γυναικοκτονιών