Από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου σχηματίστηκε αυτεπάγγελτα δικογραφία για τη συναυλία του Γιάννη Πάριου, στο Θέατρο Γης Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το GR TIMES, η δικογραφία στρέφεται κατά των διοργανωτών οι οποίοι δεν τήρησαν τα περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή μετάδοσης του κορονοϊού στη συγκεκριμένη εκδήλωση.
Οι συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους δεν έχουν απαγορευτεί, ωστόσο οι θεατές έπρεπε να τηρούν τις αποστάσεις και να είναι καθήμενοι.
Όταν όμως ο μεγάλος λαϊκός βάρδος άρχισε να τραγουδάει νησιώτικα, σχεδόν όλο το θέατρο σηκώθηκε όρθιο και δεκάδες άτομα άρχισαν να χορεύουν μπροστά από τη σκηνή.
Στο μεταξύ, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για συναυλία που δόθηκε ένα 24ωρο νωρίτερα στο Θέατρο Συκεών, στη Θεσσαλονίκη. Αφορμή αποτέλεσαν δημοσιεύματα για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων σε συναυλία που έδωσε καλλιτέχνης της ραπ μουσικής.
Η έρευνα ανατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νεάπολης – Συκεών.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ