Thumbnail
Η αιτία θανάτου του παραμένει άγνωστη όπως και το πού βρίσκονται τα προσωπικά του είδη, μεταξύ των οποίων πολύτιμες σημειώσεις και δύο λάπτοπ

Ένας ακόμη βασικός μάρτυρας της υπόθεσης του Noor1 βρέθηκε νεκρός. Πρόκειται για τον Έλληνα επιχειρηματία Βασίλη Γεωργιάδη, το όνομα του οποίου έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα θανάτων ατόμων που σχετίζονται με την πολύκροτη υπόθεση της μεταφοράς 2,1 τόνων ηρωίνης.

Σύμφωνα με το dikografies.blogspot.gr , ο Βασίλης Γεωργιάδης ζούσε στο Ντουμπάι τα τελευταία χρόνια και προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τις ελληνικές δικαστικές αρχές, για να δώσει πληροφορίες και στοιχεία για μεγάλη υπόθεση διαφθοράς κρατικών αξιωματούχων, που συνδεόταν με την υπόθεση του Noor One.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός βρέθηκε και ο σκύλος του επιχειρηματία. 

Ο Βασίλης Γεωργιάδης ζούσε σε καθεστώς ιδιότυπης ομηρίας, καθώς του είχε απαγορευτεί η έξοδος από τα Αραβικά Εμιράτα, για οικονομική αντιδικία και δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Όπως μεταδίδουν οι dikografies.blogspot.gr, δικοί του άνθρωποι τον αναζήτησαν στο τηλέφωνο, από τις αρχές Σεπτεμβρίου, χωρίς να πάρουν απάντηση. Ενημερώθηκαν από την Πρεσβεία ότι, βρέθηκε ένα πτώμα στο διαμέρισμα του, από τον σεκιουριτά της πολυκατοικίας.

Η αιτία θανάτου του παραμένει άγνωστη, καθώς κατά περίεργο λόγο, εκδόθηκε πιστοποιητικό θανάτου του, στις 3 Σεπτεμβρίου, χωρίς να γίνει αναγνώριση στο πτώμα του και χωρίς επίσης να γίνει νεκροψία και νεκροτομή.

Το συγκλονιστικότερο όλων είναι ότι, η σωρός του παραμένει ακόμη στα Εμιράτα, καθώς δεν την έχουν παραλάβει οι οικείου του, ενώ είναι άγνωστο, πού βρίσκονται τα προσωπικά του είδη, μεταξύ των οποίων πολύτιμες σημειώσεις και δύο λάπτοπ...

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Γεωργιάδης, έδωσε δύο μεγάλες συνεντεύξεις στη «Δίκη του Open» και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης, όπως την εμπλοκή δέκα ακόμη προσώπων, μεταξύ των οποίων και δύο ποδοσφαιροπαραγόντων, που παραμένουν ασύλληπτα.

Ο Βασίλης Γεωργιάδης είχε καταθέσει το Σεπτέμβριο του 2020 στον ανακριτή Πετρόπουλο, ο οποίος είχε στείλει ερωτηματολόγιο στην ελληνική πρεσβεία στο Ντουμπάι, αποκαλύπτοντας την εμπλοκή προσώπων, που παραμένουν ασύλληπτα.

Είναι άγνωστο, προς το παρόν, που έχουν καταλήξει οι καταγγελίες.

Να σημειωθεί ότι, με παρέμβαση στον τηλεοπτικό αέρα της «Δίκης» του αντεισαγγελέα ΑΠ Ισίδωρου Ντογιάκου τον Ιούνιο του 2020, είχε διενεργηθεί έρευνα και από τον Άρειο Πάγο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα