olga keratsini
Ασφυκτικός ο θάνατος της 8χρονης Όλγας που εγκλωβίστηκε από βαριά πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι - Πάλευε επί πέντε λεπτά

Από ασφυξία κατέληξε η 8χρονη Όλγα που εγκλωβίστηκε από βαριά συρόμενη πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι πριν ένα μήνα, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή. Το κοριτσάκι πάλευε για τη ζωή του επί πέντε λεπτά.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι ο θάνατος της 8χρονης προήλθε από συμφόρηση πνευμόνων και πνευμονικό οίδημα, εντός πέντε λεπτών.

Το κοριτσάκι πέθανε ουσιαστικά βασανιστικά, με τους υπευθύνους του εργοστασίου να επιδεικνύουν αδιαφορία, καθώς επί 20 λεπτά δεν την έβλεπε κανείς, ενώ όταν αντιλήφθηκαν το περιστατικό το μόνο που έκαναν ήταν να τη... σκουντήξουν με το πόδι!

Συγκλονίζει το βίντεο

Σε βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται η μικρή να βάζει το χέρι της στην πόρτα πιστεύοντας ότι λειτουργεί με φωτοκύτταρο. Όταν είδε ότι η πόρτα δεν σταματά έκανε ένα βήμα πίσω και στη συνέχεια έφυγε προς τα εμπρός.

Το βίντεο αποτυπώνει τη στιγμή της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε από τη στιγμή που το κοριτσάκι σφηνώθηκε στη βαριά μεταλλική πόρτα.

Περίπου 20 λεπτά αφότου το κοριτσάκι κλείστηκε από την πόρτα, ένας υπάλληλος πέρασε από το σημείο, ωστόσο συνέχισε την πορεία του σαν να μη συνέβαινε τίποταΈνα λεπτό αργότερα ο υπάλληλος επέστρεψε και αντί να κάνει την αυτονόητη κίνηση και να βοηθήσει το παιδάκι, κατευθύνθηκε προς στην αποθήκη.

Στο βίντεο φαίνεται ο υπάλληλος να μιλά στο κινητό, να περνά πάλι μπροστά από το άτυχο κοριτσάκι και να μην αντιδρά για μια ακόμη φορά.

Τρία λεπτά πριν τις 18.00, η πόρτα τελικά άνοιξε και το άψυχο σώμα του κοριτσιού σωριάστηκε στο έδαφος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πέρασε ένα λεπτό μέχρι να πλησιάσουν δύο εργαζόμενοι, οι οποίοι τελικά φαίνεται πως άφησαν την οκτάχρονη στο έδαφος.

Πέντε λεπτά αργότερα, πλησίασε τη μικρή ένας υπάλληλος. Τη σκούντηξε με το πόδι του, ενώ μιλούσε στο κινητό, και φαίνεται σαν να περιέγραφε σε κάποιον το θέαμα που έχει μπροστά του.

Πέρασαν ακόμη 31 λεπτά, όταν στον χώρο του εργοστασίου εισήλθε ένα φορτηγό. Στις 18:34 η πόρτα έκλεισε ξανά, με τη μικρή να σφηνώνεται ξανάΚανένας δεν έτρεξε προς το μέρος της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxoleio
Εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς μονίμων και αναπληρωτών η επόμενη μισθοδοσία
Εκπαιδευτικοί: Η μισθοδοσία σε μόνιμους και αναπληρωτές μέσα στον Απρίλιο
Εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς μονίμων και αναπληρωτών η επόμενη μισθοδοσία
22_12_17disprosita.jpeg
Οι νέοι καθαροί μισθοί των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε προβληματικές - παραμεθόριες περιοχές
Αυξήσεις και νέα δεδομένα στους μισθούς για όσους υπηρετούν σε δυσπρόσιτες περιοχές
Οι νέοι καθαροί μισθοί των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε προβληματικές - παραμεθόριες περιοχές