Στην πίεση που δέχονται τα νοσοκομεία σχετικά με τη διαχείριση των περιστατικών κορονοϊού, αναφέρθηκε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας Ηρακλής Τσαγκάρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Ο καθηγητής, σημείωσε συγκεκριμένα ότι στις τελευταίες νοσηλείες διασωληνωμένων στο νοσοκομείο «Αττικόν», οι 4 είχαν προσβληθεί από την μετάλλαξη Όμικρον.
Περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στο ίδιο νοσοκομείο και τα περιστατικά κορονοϊού, ο κ. Τσαγκάρης έκανε λόγο για 100% πληρότητα στη ΜΕΘ. Δήλωσε επίσης ότι στις 11 τελευταίες νοσηλείες διασωληνωμένων ασθενών τα 7 περιστατικά ήταν με μετάλλαξη Δέλτα και τα 4 με την μετάλλαξη Όμικρον.
Πρόσθεσε δε ότι έχουν γίνει 80 εισαγωγές στις 3 τελευταίες εφημερίες που για το μέγεθος του νοσοκομείου είναι πάρα πολλές, ενώ ανέφερε ότι έχουν αναπτυχθεί πάρα πολλά ράντζα προκειμένου να καλύψουν τα non covid περιστατικά.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ