Ήδη δικηγόροι συμβουλεύουν τους παθόντες να μη δεχτούν την αποζημίωση των 2.000 ευρώ, παραιτούμενοι από τα νόμιμα δικαιώματα τους. Οι άνθρωποι αυτοί μέσα στην ατυχία τους μπορούν να διεκδικήσουν σοβαρή αποζημίωση από έναν οργανισμό με τεράστια κερδοφορία. Έχουμε ήδη παρέμβαση εισαγγελέα καθώς ο προϊστάμενος του τμήματος Ποινικής Δίωξης, εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος, διενεργεί την έρευνα με την εντολή να αναζητήσει ευθύνες όχι μόνο για τη διάπραξη του αδικήματος της παρακώλυσης ή της διατάραξης συγκοινωνιών, αλλά και για εκείνο της έκθεσης σε κίνδυνο ζωής!
Σύμφωνα με πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr η εισαγγελική Αρχή διερευνά και την ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος έκθεσης σε κίνδυνο ζωής κατά συρροή με ενδεχόμενο δόλο! Με τόσο σοβαρά ενδεχόμενα αδικήματα ο Πρωθυπουργός, σαν λαγός της εταιρίας βγήκε να ζητήσει από τους παθόντες να συμβιβαστούν με 2.000 ευρώ από την εταιρία και πουλάει κι εκδούλευση, τρομάρα του!
Η Αττική οδός ανεξάρτητα από την ιδιωτική εκμετάλλευση υπόκειται προφανώς στην κρατική εποπτεία, όπως και όλος ο ιδιωτικός τομέας σε κάθε χώρα. Σε κάθε περίπτωση, ο εποπτικός ρόλος του κράτους δεν παύει να ισχύει ακόμη και σε περίπτωση ιδιωτικού
αυτοκινητοδρόμου. Σύμβαση δεν υπάρχει; Νομοθεσία σχετική; Τι ακριβώς κάνει ο Πρωθυπουργός; Προσπαθεί να μειώσει την οργή και να γλιτώσει τις ομαδικές προσφυγές προς την εταιρεία; Δεν υπάρχουν νόμοι να προστατεύουν στοιχειωδώς τον πολίτη; Η αποζημίωση που πρότεινε, όπως λένε νομικοί, είναι πολύ μικρότερη από όσα δικαστικά μπορούν να διεκδικήσουν και από την Αττική οδό και από το κράτος, άνθρωποι που βίωσαν πανικό, ψύχος, ταλαιπωρία και πιθανόν κινδύνευσαν!
Ξέχασε βέβαια να πει τι θα γίνει με τους χιλιάδες που εγκλωβίστηκαν για πολλές ώρες σε Μεσογείων, Κηφισσίας, Κατεχάκη και αλλού. Θα τους αποζημιώσει το Δημόσιο όπως δικαιούνται, οικειοθελώς, εξωδικαστικά ή δικαστικά; Επειδή κι αυτό δε θα το γλιτώσει, δεν αποκλείεται να το ανακοινώσει οικειοθελώς και βαρύγδουπα. Άλλωστε αυτός θα τα πληρώσει; Εμείς οι φορολογούμενοι θα πληρώσουμε την εγκληματική αμέλεια αυτού του
τσίρκου.
Επειδή οι λέξεις καμιά φορά χάνουν το νόημα τους, χρειάζεται η χρήση τους να είναι ακριβής και ..φειδωλή. Αυτά που έγιναν χτες στην Αθήνα είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ. Αυτή η λέξη ισχύει με το πλήρες νόημα της. Ακόμα και κυβερνητικοί βουλευτές (Κακλαμάνης)
ζητούν παραιτήσεις. Ούτε και κάποιοι φιλοκυβερνητικοί, επιδοτούμενοι δημοσιογράφοι δε μπορούν να κρατηθούν. Αναζητούνται δεμάτια με κουτόχορτο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ