Αλλάζει και πάλι η ώρα, καθώς πλησιάζει η μέρα που θα γυρίσουμε και πάλι τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά, στη θερινή.
Αυτό θα γίνει την Κυριακή 27 Μαρτίου που είναι και η τελευταία του μήνα.
Μάλιστα, όπως φαίνεται θα αλλάξουμε την ώρα για αρκετές φορές ακόμη, καθώς δεν έχει τεθεί σε εφαρμογή το μέτρο κατάργησης της, όπως θεσπίστηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Συγκεκριμένα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει εγκρίνει σχετική πρόταση της Κομισιόν, που κατατέθηκε το 2018 και έπρεπε να εφαρμοστεί από το 2021.
Παρόλα αυτά, τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού δεν επέτρεψε την υλοποίηση του σχεδίου για πρακτικούς λόγους.
Η κατάργηση της αλλαγής ώρας όμως, δεν έχει φύγει από το τραπέζι, έτσι, όταν δοθεί το σχετικό έναυσμα από την Ευρώπη, τα κράτη-μέλη θα πρέπει να διαλέξουν αν θέλουν να ρυθμίσουν την ώρα με βάση το χειμερινό ή θερινό ωράριο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ