patra koritsia
Ο πρώην δικηγόρος της οικογένειας των τριών κοριτισιών, Γιάννης Κόττας κατά του αξιωματικού εα της ΕΛΑΣ Θανάση Κατερινόπουλου, για την υπόθεση της Τζωρτίνας

«Βολές» του πρώην δικηγόρου της οικογένειας Γιάννη Κοττά, που έχασε τα τρία κοριτσάκια στην Πάτρα, κατά του αξιωματικού εν αποστρατεία Θανάση Κατερινόπουλου, για την υπόθεση της μικρής Τζωρτζίνας, λέγοντας πως αν και δεν εμπλέκεται στις έρευνες «με περισσή και εγκληματική επιπολαιότητα, καταθέτει δημοσίως αστήρικτες και αστείες αιτιάσεις και πολλοί κρέμονται από το στόμα του».

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, η οποία βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίας εβδομάδες με την ΕΛ.ΑΣ να επιχειρεί να λύσει το δύσκολο γρίφο, μίλησε εκ νέου ο επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο Θ. Κατερινόπουλος, είχε εκφράσει την εκτίμηση πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για μώλωπες σε ένα από τα τρία παιδιά χωρίς να γίνεται συγκεκριμένος.

«Τα επιστημονικά στοιχεία δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω, όμως τα αστυνομικά είναι ανοικτά. Κάνω μια έκκληση στους συναδέλφους μου να πάνε να βρουν το γραφείο τελετών στην Πάτρα και να ρωτήσουν ποιος έφτιαξε εκείνο το παιδί. Οι πληροφορίες μου, με επιφύλαξη πάντα, λένε ότι ένα από τα παιδιά που πέθαναν είχε κάποια σημάδια κάποιους μώλωπες. Ποιος πήγε μετά και ρωτούσε τα φτιάξατε τα σημάδια; Φωτογραφήθηκε το παιδί; Ποιος;» διερωτήθηκε.

Συνέχισε λέγοντας πως «δεν μπορώ να πειστώ ότι οφείλεται σε κάποια αίτια ιατρικά γιατί υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, τα οποία έβαλα και συνεχίζω να βάζω και στα οποία πρέπει να δώσουν απαντήσεις και η αστυνομία και οι επιστήμονες. Θεωρώ ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Δεν υπάρχει μια σαφέστατη μέχρι αυτή τη στιγμή ιατροδικαστική εξέταση που να λέει ότι ο θάνατος οφείλεται σε συγκεκριμένο παθολογικό γεγονός. Εδώ έχουμε τρία παιδιά, τα οποία ισχυρίζονται κάποιοι ότι πιθανόν να υπάρχουν γονιδιακά προβλήματα και ο θάνατος να οφείλεται εκεί. Αν υπήρχε κάτι τέτοιο, η λογική λέει -όπως έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις- ότι το πρώτο που θα ταξίδευε στους ουρανούς είναι το πρώτο παιδί κατά σειρά γεννήσεως, αλλά εδώ είναι το τελευταίο παιδί».

Από την πλευρά του ο πρώην δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Κόττας, τοποθετήθηκε λέγοντας πως ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών διέψευσε το γεγονός πως έγινε κάτι από τα όσα ισχυρίζεται ο Θ. Κατερινόπουλος και συμπλήρωσε πως κάτι τέτοιο προσβάλει τους ιατροδικαστές καθώς τους κατηγορεί πως είδαν τους μώλωπες αλλά δεν το ανέφεραν στην έκθεσή τους. 

«Παραπέμπω τον κύριο αυτό στον ιδιοκτήτη του Γραφείου Τελετών, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Αλλά, το κυριότερο είναι ότι ανερυθρίαστα ο απόστρατος προσέβαλε τους Ιατροδικαστές. Είναι δυνατόν να είχαν δει μώλωπες, να μην τους εξέτασαν και να μην το ανέφεραν στην έκθεσή τους; Ε, τότε θα μιλούσαμε για ένα διάτρητο σύστημα, για πλήρες κρατικό ξεχαρβάλωμα, που δεν υφίσταται φυσικά, γιατί ξέρουν άριστα τη δουλειά τους οι δύο Ιατροδικαστές. Κι όμως, αν και δεν εμπλέκεται στις έρευνες, με περισσή και εγκληματική επιπολαιότητα, καταθέτει δημοσίως αστήρικτες και αστείες αιτιάσεις και πολλοί κρέμονται από το στόμα του. Eχουμε φθάσει, δυστυχώς, στις εσχατιές της ανθρωποφαγίας», είπε στην εφημερίδα pelop.gr, ο Γ. Κοττάς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxolikes-katharistries.jpg
Εκπαιδευτικοί: «Να μην τολμήσουν να απολύσουν εργαζόμενη!»
«Να αποσυρθεί τώρα η απαράδεκτη εισήγηση της δημοτικής αρχής Λυκόβρυσης-Πεύκης για την απόλυση 15 σχολικών καθαριστριών και να επαναπροσληφθούν όλες»
Εκπαιδευτικοί: «Να μην τολμήσουν να απολύσουν εργαζόμενη!»
biden.jpg
ΗΠΑ: «Είμαστε κοντά στο τέλος» λέει στενός συνεργάτης του Μπάιντεν
«Είμαστε κοντά στο τέλος» λέει στενός συνεργάτης του Μπάιντεν – Εντείνεται η πίεση για την απόσυρση της υποψηφιότητάς του
ΗΠΑ: «Είμαστε κοντά στο τέλος» λέει στενός συνεργάτης του Μπάιντεν
ΑΣΕΠ
ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2024: Το ΦΕΚ για 82 μόνιμους διορισμούς στο Δημόσιο
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024 και ώρα 08:00 και λήγει τη Δευτέρα...
ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2024: Το ΦΕΚ για 82 μόνιμους διορισμούς στο Δημόσιο
Ταξίδι με τη χρονομηχανή
Τεχνητή Νοημοσύνη: Η ιστορία που έφτιαξε ένας 12χρονος Έλληνας μαθητής με εικόνες ΑΙ
Το ταξίδι με τη χρονομηχανή - Μια ιστορία από τον 12χρονο μαθητή Θάνο Γερονάτσιο με εικονογράφηση ΑΙ
Τεχνητή Νοημοσύνη: Η ιστορία που έφτιαξε ένας 12χρονος Έλληνας μαθητής με εικόνες ΑΙ