Αιγάλεω: Αφού έριξε τα ανήλικα ανίψια της από το μπαλκόνι μετά τα «στόχευσε» με γλάστρες
Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στην οδό Ναυπάκτου στο Αιγάλεω, όταν το μεσημέρι της Παρασκευής είδαν μια γυναίκα να πετάει από το μπαλκόνι δύο ανήλικα παιδιά και στη συνέχεια να πέφτει και η ίδια στο κενό.

Ψυχολογικά προβλήματα αντιμετωπίζει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 42χρονη, η οποία φέρεται να πέταξε τα δύο ανήλικα ανίψια της από το μπαλκόνι υπερυψωμένου ισογείου στην περιοχή του Αιγάλεω.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής της και για άγνωστο – μέχρι στιγμής – λόγο, στις 10.05 το πρωί άρπαξε τα δύο ανήλικα ανίψια της και τα πέταξε από το μπαλκόνι της μονοκατοικίας.

Στη συνέχεια, έπεσε και εκείνη στο κενό.

Τα παιδάκια, ηλικίας 2 και 5 ετών, τραυματίστηκαν ελαφρά και νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο «Παίδων», χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους, ενώ η θεία τους μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο».

Τους έριξε και γλάστρες!

Νεότερες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι η μητέρα των δύο παιδιών ήταν στο σπίτι και μαγείρευε όταν συνέβη το περιστατικό, ενώ ο πατέρας τους βρισκόταν στη δουλειά του.

Η θεία και αδερφή της μητέρας των παιδιών έφτασε στο σπίτι, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αθανασίου Διάκου και Ναυπάκτου, λίγο πριν τις 10 το πρωί και περίπου μισή ώρα μετά, για άγνωστο λόγο, επικράτησε πανικός.

Μάλιστα, όπως ανέφερε γειτόνισσα της οικογένειας στο newsit.gr, η θεία αφού πέταξε τα παιδιά, πέταξε και γλάστρες από το μπαλκόνι, χωρίς ευτυχώς να πέσουν πάνω τους.

Για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση η ΕΛ.ΑΣ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 16/9

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

plistiriasmoi_0.jpg
Ντροπή! Ένας δάσκαλος και ένας δικηγόρος δικάζονται γιατί υπερασπίστηκαν τα σπίτια των λαϊκών οικογενειών από τους πλειστηριασμούς
Θεσσαλονίκη : Δικάζονται στις 23/9 για παρεμπόδιση πλειστηριασμού σπιτιών φτωχών οικογενειών
Ντροπή! Ένας δάσκαλος και ένας δικηγόρος δικάζονται γιατί υπερασπίστηκαν τα σπίτια των λαϊκών οικογενειών από τους πλειστηριασμούς
poreia fyssas 1
Παύλος Φύσσας: 11 χρόνια ούτε βήμα πίσω - Η σημερινή πορεία
Στις 18 Σεπτέμβρη συμπληρώνονται 11 χρόνια από την ημέρα που ο αντιφασίστας Παύλος Φύσσας έπεσε νεκρός, μαχαιρωμένος θανάσιμα από το δολοφονικό χέρι...
Παύλος Φύσσας: 11 χρόνια ούτε βήμα πίσω - Η σημερινή πορεία