roula pispirigkou patra
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Σοκάρει η μαρτυρία γιατρού για τη στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν η μικρή Τζωρτζίνα είχε πάθει ανακοπή - «Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν γυρίζει πίσω», φέρεται να είπε, ενώ οι γιατροί επανέφεραν την 9χρονη μετά από 55 λεπτά.

Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας από την Πάτρα. Η μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, φέρεται να είχε πει σε γιατρό που προσπαθούσε να σώσει τη μικρή: «Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια».

«Γύρισε η μητέρα προς το μέρος μου, την ώρα που ο συνάδελφος έκανε την υπεράνθρωπη προσπάθειά του κι ενώ είχαν περάσει 15 λεπτά είπε:''Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν γυρίζει πίσω η Τζωρτζίνα. Ταλαιπωρήθηκε και είναι καλύτερο να αναπαυθεί''», ανέφερε ο γιατρός σύμφωνα με το ΣΚΑΪ.

Το περιστατικό σημειώθηκε πέρυσι στις 8 Απριλίου όταν η 9χρονη Τζωρτζίνα εισήχθη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Εκεί λίγες ημέρες αργότερα έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Όπως είναι γνωστό, ο αναισθησιολόγος κατάφερε μετά από 55 ολόκληρα λεπτά της ώρας να επαναφέρει στη ζωή τη Τζωρτζίνα, ωστόσο η 9χρονη έμεινε τετραπληγική.

Την ίδια ώρα, η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της αρνείται τα πάντα και ρίχνει τα «βέλη» της στον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, την προηγούμενη εβδομάδα, αποκαλύφθηκε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει από φίλο της «σεκιουριτά» να παρακολουθεί τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο, επειδή ήθελε να γνωρίζει τα πάντα για τις κινήσεις του και ιδίως για την προσωπική σχέση, που διατηρούσε με άλλη γυναίκα στην Αθήνα.

Σήμερα, αποκαλύφθηκε ότι η κατηγορούμενη μητέρα για το φόνο της κόρης της Τζωρτζίνας είχε και μια άλλη έγνοια. Συγκεκριμένα, από τα μέσα Φεβρουαρίου υποψιαζόταν ότι ο Μάνος συνεργάζεται με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, δίνοντας πληροφορίες που θεωρούσε ότι την έβλαπταν.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας Πελοπόννησος αναφέρουν ότι είχε εξωτερικεύσει τις υποψίες της στην μητέρα της και την αδελφή της, αλλά και σε άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντός της, τα οποία εμπιστευόταν. Μάλιστα, αναζητούσε τρόπους παρακολούθησης του Μάνου για να «τσεκάρει» αν ανεβαίνει τα σκαλιά της ΓΑΔΑ ή συναντιέται με αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κλειστά σχολεία
Σχολεία: Σχετικά με τις θερινές εφημερίες των εκπαιδευτικών και τα προβλήματα που προκύπτουν
Οι σχολικές μονάδες, απογυμνωμένες από μόνιμο προσωπικό, αφού σε αρκετές περιπτώσεις οι αναπληρωτές είναι πλέον πλειοψηφία του συλλόγου διδασκόντων,...
Σχολεία: Σχετικά με τις θερινές εφημερίες των εκπαιδευτικών και τα προβλήματα που προκύπτουν
Σπαζοκεφαλιά με κάμπια
Σπαζοκεφαλιά: Μόνο αν έχετε κοφτερή ματιά θα βρείτε την κάμπια σε 6 δευτερόλεπτα
Μόνο άνθρωποι με πολύ μεγάλη παρατηρητικότητα και άριστες γνωστικές δεξιότητες μπορούν να λύσουν αυτή τη νέα σπαζοκεφαλιά
Σπαζοκεφαλιά: Μόνο αν έχετε κοφτερή ματιά θα βρείτε την κάμπια σε 6 δευτερόλεπτα
Κατσαρό λάχανο
Απώλεια βάρους: Αυτό το αρχαίο λαχανικό προστατεύει από καρκίνο και βοηθά στο αδυνάτισμα
Είναι ένα λαχανικό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που καταναλώνεται εδώ και αιώνες
Απώλεια βάρους: Αυτό το αρχαίο λαχανικό προστατεύει από καρκίνο και βοηθά στο αδυνάτισμα