roula pispirigkou
Τι λέει η οικογένεια του Μάνου για την κεταμίνη – «Συγγενικό της πρόσωπο ήταν μπλεγμένο με ναρκωτικά»

Σε τρία επίπεδα εστιάζουν οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, που εξακολουθεί να συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Αχαϊκής Πολιτείας» οι Αρχές αναζητούν περαιτέρω στοιχεία για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, προσπαθούν να αποσαφηνίσουν τι συνέβη με τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας – για τους οποίους διατάχθηκε κατεπείγουσα έρευνα – ενώ αναζητούν και το πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη.

Όπως είναι γνωστό η κεταμίνη, γνωστή και ως specialK, αποτελεί ναρκωτική ουσία και μάλιστα κάποια εποχή ήταν «στην μόδα» για χρήστες ναρκωτικών ουσιών. Προφανώς, κατά κάποια μέλη της οικογένειας Δασκαλάκη, η Ρούλα είχε τον τρόπο να προμηθευτεί αυτή την ουσία από το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο είναι γνωστό στην οικογένεια του, εν διαστάσει συζύγου της.

Αρχικά, ειπώθηκε ότι η κεταμίνη μπορεί να προερχόταν από την φαρμακαποθήκη στην οποία εργάζονται ο Μάνος Δασκαλάκης και ο πατέρας του. Όμως μέχρι σήμερα και παρά τις έρευνες που έχουν γίνει δεν έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Πολιτείας» στην οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη συζητούν έντονα το ενδεχόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου να κατάφερε να προμηθευτεί τη συγκεκριμένη ουσία από συγγενικό της πρόσωπο που εμπλέκεται εδώ και χρόνια με υποθέσεις ναρκωτικών στην Πάτρα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πού βρήκε την κεταμίνη

Η κεταμίνη είναι η ουσία που βρήκαν οι ιατροδικαστές στην άτυχη Τζωρτζίνα μετά την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε, ενώ παράλληλα οι γιατροί βρήκαν και δεύτερη ύποπτη ουσία που χορηγήθηκε στο 9χρονο κορίτσι. Τα ερωτήματα που εγείρονται, είναι πώς μία μητέρα, μπορεί να βρήκε την κεταμίνη, να προμηθεύτηκε την ουσία που δίνεται μόνο σε γιατρούς και με πολύ συγκεκριμένα ιατρικά πρωτόκολλα και να την χορήγησε στην άτυχη κόρη της.

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές, όπως είναι γνωστό ψάχνουν στο κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου, τις απαντήσεις για την κεταμίνη. Στο στόχαστρο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν μπει τα κινητά τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούσε η 33χρονη κατηγορούμενη για φόνο. Οι ειδικοί ανοίγουν και ανασύρουν ακόμα και σβησμένα αρχεία για να έχουν την ακτινογραφία των κινήσεών της.

Επαφές στα social media, αναζητήσεις στο διαδίκτυο, αγορές καλλυντικών και φαρμάκων από καταστήματα του internet σε Ελλάδα και εξωτερικό ελέγχονται εξονυχιστικά σε μια προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα και να χαρτογραφηθεί η διαδρομή της κεταμίνης. Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι με κάποιο τρόπο προμηθεύτηκε μεγάλη ποσότητα κεταμίνης, καθώς σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χορηγήθηκε εννέα φορές στην μικρή Τζωρτζίνα, μέχρι τελικά να καταφέρει να της πάρει τη ζωή στα τέλη Ιανουαρίου

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ρύζι2410
Πόσο καιρό μπορεί να παραμείνει το μαγειρεμένο ρύζι στο ψυγείο χωρίς κίνδυνο
Το ρύζι είναι μία από τις συνηθέστερες αιτίες τροφικής δηλητηρίασης, με συμπτώματα όπως ναυτία, διάρροια και εμετό, τα οποία συνήθως υποχωρούν σε 24...
Πόσο καιρό μπορεί να παραμείνει το μαγειρεμένο ρύζι στο ψυγείο χωρίς κίνδυνο
κινητο
Έλεγχος ΚΤΕΟ: Πώς να δεις την ημερομηνία λήξης από το κινητό σου
Οι οδηγοί μπορούν εύκολα και γρήγορα να ενημερωθούν για τον τεχνικό έλεγχο του οχήματός τους μέσω του κινητού τηλεφώνου τους.
Έλεγχος ΚΤΕΟ: Πώς να δεις την ημερομηνία λήξης από το κινητό σου
sxizofrenia
Σχιζοφρένεια: Η ελληνική μελέτη που φέρνει στο φως ένα άγνωστο σύμπτωμα
Σημαντική ανακάλυψη έκαναν οι ερευνητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εντοπίζοντας τη συχνή παρουσία μανιακών συμπτωμάτων σε ασθενείς...
Σχιζοφρένεια: Η ελληνική μελέτη που φέρνει στο φως ένα άγνωστο σύμπτωμα