roula pispirigkou
INTIME NEWS
«Δεν βρίσκω να έχω κάνει κάτι κακό στα παιδιά και δεν με ενδιαφέρει κανένας Μάνος»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε ξανά μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού για τα παιδιά της, τον Μάνο Δασκαλάκη και επέμεινε ότι είναι αθώα.

«Οι σκέψεις μου είναι πάντα στα παιδιά μου» δήλωσε στο Star η 33χρονη μητέρα.

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι από εκείνη την ημέρα θα γίνεται όλο αυτό το πράγμα, να με κατηγορούν για το θάνατό της, το θάνατο της Ιριδούλας. Δεν αντέχεται», απάντησε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε σχετική ερώτηση.

«Έχω μείνει τώρα μόνη μου εδώ και έχω βάλει τον εαυτό μου σε μια σειρά. Οι σκέψεις μου, όλα τα λάθη που έχω κάνει, δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά, έστω και αφορμή έστω. Προσπαθώ να σκεφτώ να κατηγορήσω τον εαυτό μου σε κάτι και δεν βρίσκω. Θα μου πεις, κανένας δεν θα έβρισκε. Το θέμα είναι ότι με παρουσιάζουν ως έναν άνθρωπο και μιλάνε άτομα τα οποία δεν με γνωρίζουν. Μιλάνε και με παρουσιάζουν τέρας και δεν είμαι αυτή», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου, που μίλησε επίσης για ένα πρόσωπο που είναι κοντά της και τη στηρίζει, αλλά δεν αποκάλυψε ποιο είναι αυτό.

Για την κατηγορία σε βάρος της για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας που την οδήγησε στη φυλακή, η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε: «Με ενδείξεις».

Στο ερώτημα αν αποδειχθεί ότι είναι εγκληματικές ενέργειες και οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας, είπε: «Θεωρώ και πιστεύω μέσα μου ότι δεν θα αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει. Από εμένα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, από κανέναν δηλαδή. Δεν μου περνάει καν από το μυαλό. Και να ξεκαθαρίσω και κάτι: εμείς πήραμε μια ιατροδικαστική, εμείς δεν κάναμε επίθεση, ούτε στον κ. Αγαπητό, κάναμε κατά παντός υπευθύνου και ο λόγος ήταν να μας πει οποιοσδήποτε ήταν υπεύθυνος να μας πει από που προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Φάρμακο; Δεν ξέρω. Καρδιολογικό; Αυτή την απάντηση ψάχναμε. Δεν κατηγορήσαμε κανέναν ευθέως ποτέ.

Όσο για την ιατροδικαστική, δεν φέραμε καμία αντίρρηση στην αιτία θανάτου. Εμείς όταν πήραμε την ιατροδικαστική με τον Μάνο, αποφασίσαμε ότι κάποιος πρέπει να απαντήσει από που προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Μα θα πήγαινα ποτέ, ενώ είχα μια παθολογική αιτία, να το κυνηγήσω; Δηλαδή ποιος άνθρωπος θα το έκανε; Μετά, λένε για το πανάκι. Μα θα πήγαινα εγώ η ίδια να δώσω το πανάκι, αν είχα κάνει κάτι με το ίδιο το πανάκι ή με άλλο τρόπο; Αυτά τα πράγματα είναι εξωφρενικά. Κατ’ αρχήν έχουν ξεπεράσει τα προσωπικά δεδομένα, έχει γίνει η ζωή μου με τον Μάνο σήριαλ, ότι χτύπησα εγώ κοπέλα σε καφέ, ότι έκανα φασαρία σε σούπερ μάρκετ. Δόξα τω Θεώ, ο Μάνος στη ζωή είναι και εδώ είναι να ερωτηθεί. Δεν έχουν γίνει ποτέ, μα ποτέ αυτά τα πράγματα».

«Δεν με ενδιαφέρει κανένας Μάνος»

«Δεν με ενδιαφέρει κανένας Μάνος. Δεν με νοιάζει που συνέχισε τη ζωή του, εμένα το μόνο που με ένοιαζε ήταν τα παιδιά μου», είπε η 33χρονη όταν ρωτήθηκε για τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Για τη δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη ότι «θέλει μαζί της στο κελί μισή ώρα» η Ρούλα Πισπιρίγκου σχολίασε:

«Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά είπε. Είπα ότι δε θα σχολιάσω τη στάση του Μάνου. Αυτό είπα και στους δικηγόρους και αυτό είπα να πουν προς τα έξω. Αφού με ρωτάς όμως…

Ο Μάνος Δεν έχω επικοινωνία. Εγώ είχα τρία τηλεφωνήματα μαζί του, όλα κι όλα μαζί του και μετά έκοψε την επικοινωνία. Δεν μπορώ να ξέρω πώς σκέφτεται ο Μάνος. Αν η μάνα των παιδιών του του είχε σκοτώσει τα παιδιά , ή έστω το ένα από τα τρία, και αυτός το έχει πάρει τόσο χαλαρά, τι να πω. Εγώ έκανα κάποιες προσπάθειες που ήταν άκαρπες. Η στάση του είναι ανεξήγητη».

«Δεν υπάρχει ζωή μετά και τον θάνατο της Τζωρτζίνας»

Όπως είπε ο Γιώργος Σόμπολος που μίλησε με την κατηγορούμενη, μετά την ηχογράφηση της συνέντευξης η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε ότι «δεν υπάρχει ζωή μετά και τον θάνατο της Τζωρτζίνας» και ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μάθει τι συνέβη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
Υπουργείο Παιδείας: Οι διορισμοί ολοκληρώνονται τον Αύγουστο – Σειρά θα πάρουν οι αναπληρωτές
Τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση με την ΟΛΜΕ
Υπουργείο Παιδείας: Οι διορισμοί ολοκληρώνονται τον Αύγουστο – Σειρά θα πάρουν οι αναπληρωτές
Διακρότημα - Πανεπιστήμιο Νεάπολις
Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος και τα Φροντιστήρια Διακρότημα Ανακοινώνουν Στρατηγική Συνεργασία
Η ανακοίνωση για τη συνεργασία από τον Θεόδωρο Καλαϊτζίδη, Πρόεδρο του Ομίλου Φ.Μ.Ε ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και Διευθυντή Σπουδών ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Πειραιά
Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος και τα Φροντιστήρια Διακρότημα Ανακοινώνουν Στρατηγική Συνεργασία
pierrakakis
Στην Πάτρα από σήμερα η Σύνοδος Πρυτάνεων- Παρών ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Ανάμεσα από τα θέματα που θα τεθούν είναι αυτό της υποστελέχωσης των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων που αποτελεί κοινό πρόβλημα για όλα τα πανεπιστήμια της...
Στην Πάτρα από σήμερα η Σύνοδος Πρυτάνεων- Παρών ο Κυριάκος Πιερρακάκης