22χρονος ασέλγησε σε 35χρονη στη μέση του δρόμου και την ξυλοκόπησε όταν αντιστάθηκε
Συνελήφθη νεαρός κατηγορούμενος για προσβολή προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και σωματικές βλάβες

Τα ουρλιαχτά τρόμου και πόνου μιας 35χρονης γυναίκας που καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια σήκωσαν στο πόδι μια γειτονιά στην Πρέβεζα όταν δέχθηκε επίθεση από ένα νεαρό που την «χούφτωσε» και δεν δίστασε να την ξυλοκοπήσει όταν εκείνη αντέδρασε.

 

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν αναγνώστες στο PREVEZANEWS το περιστατικό σημειώθηκε στις 01:30 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, όταν πετάχτηκαν έντρομοι στα μπαλκόνια μετά από γυναικείες φωνές.

Αμέσως κάτοικοι της περιοχής που εντόπισαν την γυναίκα, γύρω στα 35, επί της Λ. Ιωαννίνων έτρεξαν σε βοήθεια και την βρήκαν πεσμένη στο έδαφος σε κατάσταση σοκ.

Αποκάλυψε ότι ο άγνωστός της σάτυρος την πλησίασε αιφνιδιαστικά και της έκανε άσεμνες χειρονομίες, αλλά όταν αντιστάθηκε την χτύπησε με αδικαιολόγητη βιαιότητα στα χέρια και τα πόδια της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε τρέχοντας.

Η 35χρονη έδωσε την περιγραφή του δράστη στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις και λίγο αργότερα εντόπισαν έναν 22χρονο που τα χαρακτηριστικά του ταίριαζαν.

Ο νεαρός προσήχθη στο τμήμα, όπου αναγνωρίστηκε από την γυναίκα που υπέβαλε σε βάρος του μήνυση για προσβολή προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και σωματικές βλάβες.

Με την σχετική δικογραφία που σχηματίστηκε, ο 22χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ η 35χρονη που είχε τραυματιστεί ελαφρά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

syntaksiouxos-diakopes.jpg
Κοινωνικός Τουρισμός για συνταξιούχους: Έως αύριο η υποβολή αιτήσεων
Δικαιούχοι του προγράμματος είναι συνταξιούχοι του e-ΕΦΚΑ–πρώην ΟΑΕΕ που έχουν υποχρέωση καταβολής αντίστοιχης εισφοράς, ύψους 1 ευρώ, για τη...
Κοινωνικός Τουρισμός για συνταξιούχους: Έως αύριο η υποβολή αιτήσεων