Πώς δύο γυναίκες έσωσαν τον 36χρονο φίλο τους από την αυτοκτονία
Αυτό που αντίκρισαν οι δυο γυναίκες ήταν σοκαριστικό αλλά κατάφεραν να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους.

Συγκλονίζει το νέο περιστατικό απόπειρας αυτοκτονίας που έγινε προχθές στο Ηράκλειο με παραλίγο αυτόχειρα έναν 36χρονο Έλληνα.

Ο 36χρονος σώθηκε  την τελευταία στιγμή από δύο γυναίκες, οι οποίες κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει και ξεκίνησαν τις αναζητήσεις.

Όλα συνέβησαν στις 3:00 προχθές τα ξημερώματα όταν ο 36χρονος  από το σπίτι όπου μένει στο κέντρο του Ηρακλείου τηλεφώνησε σε μία 34χρονη φίλη του και την ενημέρωσε ότι προτίθεται να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Η 34χρονη γυναίκα δίχως να αφήσει ανεκμετάλλευτο ούτε το παραμικρό δευτερόλεπτο τηλεφώνησε σε μία κοινή τους φίλη, την ενημέρωσε για το συμβάν και μαζί πήγαν στο σπίτι του φίλου της.

Εκεί, αυτό που αντίκρισαν ήταν σοκαριστικό αλλά οι δύο φίλες και πάλι κατάφεραν να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους. Ο 36χρονος είχε μπει μέσα στη μπανιέρα, είχε δέσει στο λαιμό του ένα σεντόνι επιχείρησε με αυτό να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές οι δύο κοπέλες έκοψαν με ένα ψαλίδι το σεντόνι και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου έσπευσαν στο σπίτι και κατάφεραν να συνεφέρουν τον άνδρα μέχρι που ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στη ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γοβ
Νέες υπηρεσίες στο gov.gr wallet: Προς επέκταση της συγκατάθεσης και για ενοικίαση IX, εγγραφή παιδιού σε παιδικό σταθμό
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου  τόνισε ότι σχεδιάζεται να απλοποιηθούν και περισσότερο πολύπλοκες διαδικασίες, όπως η...
Νέες υπηρεσίες στο gov.gr wallet: Προς επέκταση της συγκατάθεσης και για ενοικίαση IX, εγγραφή παιδιού σε παιδικό σταθμό