Η σπαρακτική ιστορία της ηλικιωμένης που βρέθηκε νεκρή μετά από φωτιά στο σπίτι της
Η 87χρονη έπασχε από άνοια και αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα για το λόγο αυτό και δεν μπόρεσε να φύγει έγκαιρα από το σπίτι της και καταπλακώθηκε από στέγαστρο.

Συναγερμός σήμανε χθες Κυριακή στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία στον Ωρωπό και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μιας 87χρονης γυναίκας. Άμεσα έφθασαν στο σημείο και επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και εθελοντές.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι πυροσβέστες εντόπισαν στη βεράντα την άτυχη γυναίκα απανθρακωμένη. Η 87χρονη έπασχε από άνοια και αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα για το λόγο αυτό και δεν μπόρεσε να φύγει έγκαιρα από το σπίτι της και καταπλακώθηκε από στέγαστρο. Δυστυχώς την ώρα εκείνη έλειπε και ο άνθρωπος που τη φρόντιζε.

oropos_1.jpg


Μία συγκινητική ιστορία βρίσκεται πίσω και από από την τραγωδία.

Η γυναίκα, έμενε σε λυόμενο στην οδό Τεσσάρων Μαρτύρων, το οποίο ήταν και η μόνιμη κατοικία της. Καθώς ήταν κατάκοιτη, υπήρχε ένας άνθρωπος που τη φρόντιζε, ωστόσο, τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά αυτός έλειπε από το σπίτι.

Η γυναίκα, καθημερινά, με κάθε κόπο άναβε το καντήλι στο σπίτι της, το οποίο και εικάζεται ότι ήταν ο λόγος που ξέσπασε η φωτιά. Η επιβαρυμένη υγεία της δεν τής επέτρεψε να φύγει από το λυόμενο που καιγότανε, με αποτέλεσμα η ίδια να βρεθεί απανθρακωμένη.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα