Είδε τη γυναίκα του να κάνει τη δαιμονισμένη στο Youtube – Καταγγελία σοκ για τον «εξορκιστή» της Θεσσαλονίκης
Σύζυγος περιγράφει τις δικαιολογίες που του έλεγε για να φεύγει από το σπίτι

Νέες εξελίξεις για τη δράση των εξορκιστών της Θεσσαλονίκης έρχονται στο φως της δημοσιότητας  ύστερα από τις τελετουργίες που πραγματοποίησε η αίρεση  «Εκκλησία των Εθνών»  στην Αριστοτέλους πριν από λίγο καιρό.

 Άλλη μια καταγγελία σοκ για τον ψευτο-ιερέα των εξορκισμών στη Θεσσαλονίκη είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο Φώτης Παναγιωτάκος κατήγγειλε στο Live News πως η οικογένειά του διαλύθηκε όταν η γυναίκα και τα παιδιά του προσηλυτίστηκαν στην «Εκκλησία των Εθνών».

«Τόσα χρόνια πολεμάω και φωνάζω μόνος μου γι’ αυτή την οργάνωση και αυτόν τον άνθρωπο…», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Παναγιωτάκου, ο οποίος είδε την οικογένειά του να διαλύεται.

«Ήξερα ότι η γυναίκα μου πάει κάπου, ότι μαζεύονται κάπου… Βέβαια, την ρωτούσα που πήγαινε, μου έλεγε «πάμε σε κάποια σπίτια, μιλάμε, τραγουδάμε, ψήνουμε». Το έμαθα όταν πρωτοείδα το βίντεο με τον εξορκισμό».

Στο συγκεκριμένο βίντεο απεικονίζεται η πρώην σύζυγός του ως δαιμονισμένη να ωρύεται, ωστόσο ο ίδιος αποκάλυψε στο Live News πως όσο ήταν μαζί της δεν έβλεπε κάποια δαιμονισμένη γυναίκα. «Ή κάποιο θέατρο παίζει ή κάτι της δώσανε», είπε.

Ο κ. Παναγιωτάκος είχε παρευρεθεί μία φορά στην «Εκκλησία των Εθνών» και δήλωσε πως ήταν υποψιασμένος από την αρχή για το τι γίνεται στις συγκεντρώσεις αυτές.

«Πάντα έλεγα στη γυναίκα μου ότι είναι απατεώνες και θα μας καταστρέψουν. Όταν είδα το βίντεο την πήρα τηλέφωνο και της είπα «τι είναι αυτά;». Μου είπε: «δεν είμαστε εμείς». Όταν είδα το κανονικό βίντεο από το site τους σοκαρίστηκα», δήλωσε.

exorkismos.jpg

Υπενθυμίζεται πως ελεύθεροι αφέθηκαν ο επικεφαλής της αίρεσης «Εκκλησία των Εθνών» και ο στενός του συνεργάτης, οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, έπειτα από έλεγχο της αστυνομίας στον χώρο λατρείας που διατηρούσαν στην ανατολική Θεσσαλονίκη, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Οι δύο άντρες κατηγορούνται ότι λειτουργούσαν τον χώρο λατρείας, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας ευκτηρίου οίκου του σχετικού Νόμου περί θρησκευτικής ελευθερίας και αναμένεται να δικαστούν στις 14 Νοεμβρίου, όπως όρισε ο εισαγγελέας.

exorkistis.jpg

«Δεν έκανα κάτι για να μετάνιωσω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την Ελλάδα. Χαίρομαι γιατί αξιώθηκα να φυλακιστώ για χάρη του Ιησού Χριστού και της πίστης μου. Ευχαριστώ το σύνταγμα που έχουμε ανεξιθρησκεία", ανέφερε κατά την είσοδό του στα δικαστήρια, ο επικεφαλής της «Εκκλησίας των Εθνών», Χαράλαμπος Τσακωνίδης, ενώ μόλις αφέθηκαν ελεύθεροι επέλεξαν να φύγουν από την πίσω είσοδο των Δικαστηρίων προφανώς για να αποφύγουν τους δημοσιογράφους.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 05/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα