Κολωνός κινητοποίηση παιδοβιαστές 3
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα που συνομιλούσαν διαδικτυακά με την 12χρονη στο Κολωνό

Ταυτοποιήθηκαν δύο άντρες, 36 και 35 ετών, που συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών με την 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στο Κολωνό.

Οι δύο άντρες, που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής , ανέφεραν ότι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού συνομιλούσαν μέσω με ανήλικη που πιθανότατα μοιάζει με την 12χρονη.

Η ΕΛΑΣ κατάσχεσε τις συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, στην συνέχεια οι δύο άντρες εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.

Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία των δύο αντρών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η 12χρονη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα