at-omonoias
Τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων, όπου τον έγδυσαν και τον κρατήσανε για ώρες σε κελί. 

Αποτροπιασμό προκαλεί νέα καταγγελία για αστυνομική βία σε βάρος μετανάστη, ο οποίος φέρεται να έπεσε θύμα ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. δύο φορές μέσα σε λίγες μέρες, τον περασμένο μήνα.
 
Σύμφωνα με καταγγελία της ανοιχτής συνέλευσης υπεράσπισης του λόφου Στρέφη, αστυνομικοί έπιασαν μετανάστη μετά την πορεία της 21ης Οκτωβρίου, τον κράτησαν για ώρες γυμνό για ώρες σε κελί του αστυνομικού τμήματος και τον βασάνισαν.

Η συνέλευση αναφέρει πως είχε προηγηθεί ο ξυλοδαρμός του πάλι στο κέντρο της Αθήνας, αφού ένστολοι τον είχαν σταματήσει επί της Δερβενίων, τον είχαν οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων, όπου τον έγδυσαν και τον κρατήσανε για ώρες σε κελί. 

Αλλά το μαρτύριο δεν σταμάτησε εκεί γιατί αστυνομικοί με πολιτικά φέρεται να τον ακολούθησαν μέχρι την Ομόνοια, όπου τον δείρανε στη μέση του δρόμου, σύμφωνα με την καταγγελία.

Σαν μην έφταναν όλα αυτά ο νεαρός μετανάστης έχασε τη δουλειά του με τον  ίδιο να θεωρεί πως η αστυνομία ενεπλάκη, καθώς πριν τον αφήσουν να φύγει, πήραν τα στοιχεία του και βρήκαν που εργαζόταν.  

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

simvoulioepikrateias.jpg
Απόφαση ΣτΕ – «Καμπανάκι» στο ΤΕΕ: Υποχρεωτική η εγγραφή αποφοίτων με επαγγελματική ισοδυναμία από το ΑΤΕΕΝ
Τι σημαίνει η απόφαση του ΣτΕ για τους απόφοιτους εξωτερικού
Απόφαση ΣτΕ – «Καμπανάκι» στο ΤΕΕ: Υποχρεωτική η εγγραφή αποφοίτων με επαγγελματική ισοδυναμία από το ΑΤΕΕΝ