Απαγχονισμένος βρέθηκε 40χρονος άνδρας στη Μάνη. Ο εκλιπών ήταν πρώην ποδοσφαιριστής και πατέρας ενός μικρού παιδιού.
Σύμφωνα με το messinialive.gr, ο 40χρονος βρέθηκε λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι απαγχονισμένος δίπλα από το εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας, στον επαρχιακό δρόμο Καλαμάτας – Αρεόπολης, λίγο πριν τη γέφυρα της Κοσκάραγας.
Από την αστυνομία αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν αυτοκτονία, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Λίγο πάνω από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 40χρονος ήταν παρκαρισμένο και το αυτοκίνητό του.
Ο 40χρονος ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού και κάτοικος της περιοχής, ενώ παλαιότερα ήταν παίκτης σε ποδοσφαιρικές ομάδες της Μεσσηνίας. Η τραγική είδηση του θανάτου του έχει σοκάρει και έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ