master_chef
MasterChef: Η ιστορία του τρανς αγοριού που συγκίνησε –«Γιατί να με πονέσεις; Δεν θα σε αφήσω να με πονέσεις. Γιατί να επιτρέψω σε κάποιον να με κάνει να πονώ;» κατέληξε, συγκλονίζοντας τους κριτές, αλλά και τους τηλεθεατές.

Ένα από τους χθεσινούς υποψήφιους στο MasterChef  ήταν και ο 27χρονος Αιμίλιος από την Κύπρο που συγκλόνισε με την ιστορία του. 

Ο Αιμίλιος συγκίνησε με την ιστορία του στο MasterChef αφού αποκάλυψε πώς δέχτηκε αρκετό μπούλινγκ στον εργασιακό του χώρο καθώς είναι τρανς.

Ο παίκτης παραδέχτηκε πώς ένας λόγος που θέλει να κερδίσει τον διαγωνισμό είναι το χρηματικό έπαθλο, αφού θα του καλύψει πλήρως την εγχείρηση φυλομετάβασης που θέλει να κάνει.

«Βγήκα εκτός κουζίνας για λόγους μπούλινγκ. Η μη αποδοχή ήταν αυτό που με ανάγκασε να αποσυρθώ. Σεξουαλικά μη αποδοχή. Είμαι τρανς και κάποιοι με αποκαλούσαν με το όνομα της ταυτότητας κυρίως και κάποιοι το έκαναν σκόπιμα. Κάποιοι δεν το δέχονται, δεν το συνειδητοποιούν για δικούς τους λόγους. Αν είναι να είσαι κάπου που δεν νιώθεις άνετα και να καταπιέζεις τον εαυτό σου…ζεις μία ζωή για να είναι οι άλλοι χαρούμενοι» είπε.

«Την φυλομετάβαση την ξεκίνησα τον Αύγουστο. Πρέπει να παρακολουθείς σχεδόν ταυτόχρονα πολλούς γιατρούς, όπως ενδοκρινολόγους, ψυχολόγους, ψυχιάτρους. Είναι σαν να ξαναγεννιέσαι! Μπορώ να είμαι ο εαυτός μου σε άλλο σώμα, το μέσα είναι το ίδιο. Αν κερδίσω το έπαθλο, θα βοηθήσει γιατί είναι το χρηματικό ποσό της εγχείρησης. Θα μου χαρίσει αυτό που δεν μου χάρισε η γέννησή μου» συμπλήρωσε.

«Γιατί να με πονέσεις; Δεν θα σε αφήσω να με πονέσεις. Γιατί να επιτρέψω σε κάποιον να με κάνει να πονώ;» κατέληξε, συγκλονίζοντας τους κριτές, αλλά και τους τηλεθεατές.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

apple-books_foto_education.jpg
Φιλόλογοι: Συνέδριο για τη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων στην Κόρινθο τον Οκτώβριο
Κάθε παρουσίαση θα διαρκεί 10 λεπτά ακριβώς – Πώς να δηλώσετε συμμετοχή
Φιλόλογοι: Συνέδριο για τη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων στην Κόρινθο τον Οκτώβριο
τεχνητη
Εκπαίδευση στην Τεχνητή Νοημοσύνη: Άρχισε η κατάρτιση δημοσίων υπαλλήλων σε συνεργασία με την Google
Το Υπουργείο Εσωτερικών ξεκινά την κατάρτιση των δημοσίων υπαλλήλων σε θέματα Τεχνητής Νοημοσύνης σε συνεργασία με την Google
Εκπαίδευση στην Τεχνητή Νοημοσύνη: Άρχισε η κατάρτιση δημοσίων υπαλλήλων σε συνεργασία με την Google
nosokomeio
Απίστευτο κι όμως αληθινό - Κάλεσαν 80χρονο ιδιώτη γιατρό για εφημερία
Aνάμεσα στους γιατρούς που κλήθηκαν να καλύψουν εφημερίες στο Τμήμα επειγόντων περιστατικών, βρέθηκε και ένας άνδρας άνω των 80 ετών
Απίστευτο κι όμως αληθινό - Κάλεσαν 80χρονο ιδιώτη γιατρό για εφημερία