Κούγιας
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME SPORTS
Τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για τον Μάνο Δασκαλάκη

Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο Αλέξης Κούγιας για την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Όπως δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος, ο πατέρας των τριών κοριτσιών κατά τη διάρκεια ενός καβγά που είχε με την πρώην σύζυγό του, χειροδίκησε εναντίον της.

Ο καβγάς

«Η κατηγορούμενη είπε ότι ήταν άρρωστη συναισθηματικά μαζί του και όλα έγιναν μία για να τον κρατήσει κοντά της και να μην φύγει. Ο κ. Δασκαλάκης είπε ότι έγινε ένας καβγάς και όλοι νομίζαμε ότι έγινε καβγάς μεταξύ τους, αλλά είπε ότι ο καβγάς έγινε επειδή τον απάτησε η κ. Πισπιρίγκου και μάλιστα με φίλο του. Εκεί ήρθε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση γιατί ενώ έλεγε ότι σκότωσε τα παιδιά για να τον φέρει πίσω και για να τον κρατήσει στην ζωή της, είπε ότι η κ. Πισπιρίγκου είχε σχέση με άλλον άνδρα, ενώ αργότερα, που έχασε την ροή του λόγου του, είπε ότι είχε και άλλη σχέση η κατηγορούμενη, με άνδρα το όνομα του οποίου δεν είπε. Στον καβγά αυτόν χειροδίκησε και σε βάρος της», δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας

Παράλληλα, ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι για το θάνατο των τριων παιδιών της οικογένειας, ο Μάνος Δασκαλάκης «είπε 3 διαφορετικές εκδοχές, ενώ δεν είπε κάτι για τον θάνατο της Μαρίας- Ελένης»

Τα ερωτικά μηνύματα

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, αφού είχαν πεθάνει τα παιδιά τους, «της έστελνε ερωτικά μηνύματα και της ζητούσε να φοράει συγκεκριμένα εσώρουχα που του αρέσουν και εκείνη του έλεγε να σταματήσει και ότι θα έπρεπε να ντρέπεται», ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «δεν είναι σημαντική η κατάθεση του κ. Δασκαλάκη».

Σε ότι αφορά τον χαρακτηρισμό του, ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είναι «κλαρινογαμπρός», ο ποινικολόγος είπε πως «επειδή ήξερα τις καταθέσεις του και είδα τον τρόπο που λειτουργούσε, χρησιμοποίησα μια φράση που χρησιμοποιούμε στις λαϊκές γειτονιές, το είπα αστειευόμενος».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα