Συμμορία ανήλικων κοριτσιών ξυλοκοπεί και τρομοκρατεί μαθήτριες στη Θεσσαλονίκη. Όπως παρουσιάζει το ρεπορτάζ του Star, στις εικόνες που κατέγραψαν με κινητό τηλέφωνο οι ανήλικες έχουν περικυκλώσει την 14χρονη, την σπρώχνουν και την λοιδορούν. Δυστυχώς, παρά τις καταγγελίες, η συμμορία των ανήλικων κοριτσιών συνεχίζει τις επιθέσεις και το άγριο bullying.
Μια ανήλικη χτυπά με απίστευτη βιαιότητα μια μαθήτρια. Τη ρίχνει στο έδαφος και εξακολουθεί να τη χτυπά με μανία.
Της ρίχνει γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι αδιαφορώντας για το αν θα την τραυματίσει σοβαρά. Η συνέχεια είναι ακόμη χειρότερη. Μετά τα χτυπήματα, την σέρνει από τα μαλλιά στο έδαφος.
Κανείς δεν αντιδρά και το κορίτσι βάζει τα κλάματα.
«Δε θα ηρεμήσουν αν δε μου ανοίξουν το κεφάλι»
Η μητέρα ενός από τα θύματα της συμμορίας ανήλικων κοριτσιών σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μιλά για πρώτη φορά. Ήταν δακρυσμένη και ζήτησε να καλυφθεί το πρόσωπό της και να αλλοιωθεί η φωνή της γιατί φοβάται τα αντίποινα στην κόρη της.
«Είναι συμμορίες κοριτσιών. Υποκινούν το ένα το άλλο και διαπράττουν βίαια πράγματα εναντίον άλλων παιδιών, τα βρίσκουν αδύναμα. Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φοβισμένη», λέει.
«Η κόρη μου φοβάται να βγει από το σπίτι, είμαστε σε μια τέτοια κατάσταση. Φοβάται να πάει σχολείο και μάλιστα σε συνομιλία της, έλεγε ότι “αυτές δε θα ηρεμήσουν αν δεν μου ανοίξουν το κεφάλι”» λέει η μητέρα του θύματος bullying.
Η μητέρα της μαθήτριας έχει ήδη καταγγείλει στην αστυνομία τα περιστατικά βίας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση