Οι χρήστες του Facebook στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό (Ισπανία, Μπαγκλαντές, Φιλιππίνες, Μεξικό, Σρι Λάνκα) ανέφεραν ένα περίεργο σφάλμα στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και αναφέρουν τεχνολογικές ιστοσελίδες, οι χρήστες ισχυρίζονται ότι το Facebook στέλνει ανεξήγητα αυτόματα αιτήματα φιλίας σε άτομα, που προηγουμένως είχαν επισκεφθεί τα προφίλ τους.
Οι χρήστες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό ισχυρίζονται ότι το Facebook στέλνει ανεξήγητα «αυτόματα αιτήματα φιλίας» σε άτομα όταν κάποιος επισκέπτεται το προφίλ τους.
Το ζήτημα αυτό, το οποίο δυνητικά θέτει σε κίνδυνο την ιδιωτικότητα και τον έλεγχο των χρηστών, έχει κεντρίσει την προσοχή και έχει προκαλέσει συζητήσεις μεταξύ των χρηστών.
Η δυσλειτουργία φαίνεται να συμβαίνει όταν ένας χρήστης επισκέπτεται το προφίλ ενός άλλου ατόμου, προκαλώντας την αποστολή ενός ανεπιθύμητου αιτήματος φιλίας από τον επισκέπτη στον ιδιοκτήτη του προφίλ. Αυτή η απροσδόκητη και ακούσια ενέργεια έχει εγείρει ανησυχίες μεταξύ των χρηστών, αλλά και νευρικότητα, καθώς οι περισσότεροι θεωρούν ότι εκτίθενται.
Μέχρι τώρα το Facebook παρέμεινε σιωπηλό χωρίς να έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ