καθαριότητα
Τι είναι αυτό που πρέπει να καθαρίζεται περισσότερο το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι υπάρχουν πράγματα και σημεία του σπιτιού που πρέπει να πλένονται περισσότερο από το συνηθισμένο.

Κουζίνα

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν θυμήσου να καθαρίζεις την κουζίνα σου πιο συχνά, όχι μόνο για τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, αλλά και γιατί στη ζέστη όλα τα μικρόβια θα αναπτυχθούν περισσότερο, πράγμα που σίγουρα δεν θες στον χώρο που μαγειρεύεις και τρως.

Σεντόνια

Είναι γεγονός πως το καλοκαίρι ιδρώνουμε πολύ περισσότερο, χάρη στη ζέστη, και για τον λόγο αυτό τα σεντόνια μας πρέπει να πλένονται πολύ πιο συχνά για να διατηρούνται και εκείνα και εμείς φρέσκοι. Ο ιδρώτας δίνει την ευκαιρία στα μικρόβια και τα ακάρεα να αναπαραχθούν μέσα στα σεντόνια σου. Βάλε λοιπόν στην ρουτίνα σου να πλένεις τα σεντόνια σου τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα το καλοκαίρι και κάνε το ίδιο με τις πετσέτες σου. Μην ξεχνάς να τα αερίζεις καθημερινά!

Φίλτρα του κλιματιστικού

Το φίλτρο αέρα έχει σχεδιαστεί για να συλλαμβάνει σωματίδια από το εσωτερικό περιβάλλον πιέζοντας αέρα μέσα από το φίλτρο, αλλά για να είναι αποτελεσματικό, πρέπει να είναι αρκετά πυκνό ώστε να συλλέγει πολύ μικρά αντικείμενα, αλλά όχι τόσο πυκνό ώστε να περιορίζει τη ροή του αέρα και να βλάπτει πιθανώς το κλιματιστικό σου. Όταν το φίλτρο γεμίσει με σκόνη, τότε θα αναγκαστεί να δουλέψει πιο σκληρά σπαταλώντας έτσι περισσότερη ενέργεια, αλλά και θα βλάψει τον οργανισμό σου, σύμφωνα με το loveyourselfmagazine.com.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πιερ πρωινό
Πιερρακάκης: Η σχέση εκπαιδευτικού-μαθητή είναι πυρήνας της παιδείας - Τι είπε για το Ψηφιακό Σχολείο
Τι ανέφερε ο υπουργός Παιδείας για την εκπαίδευση και το Ψηφιακό Σχολείο
Πιερρακάκης: Η σχέση εκπαιδευτικού-μαθητή είναι πυρήνας της παιδείας - Τι είπε για το Ψηφιακό Σχολείο