δολοφονία
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, που αγνοούνταν από την Πρωτοχρονιά.

Οι εικόνες από κάμερες της περιοχής, το DNA, αλλά και τα αποτυπώματα του φίλου του φερόμενου ως δράστη αποτελούν τα καταλυτικά στοιχεία που οδήγησαν στις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την 41χρονη έγκυο από τη Θεσσαλονίκη, η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες από τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της 41χρονης, προκύπτει ότι το θύμα φέρει τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό.

Η αποκάλυψη της φρίκης έγινε από έναν φίλο του συντρόφου της 41χρονης ο οποίος, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς, «έσπασε» και ομολόγησε πως ο σύντροφος της την σκότωσε, την τοποθέτησε σε ένα μπαούλο και τη μετέφερε, με τη βοήθειά του, σε απόμερη και θαμνώδη περιοχή μεταξύ Τριγλίας και Γαλάτιστας, στη Χαλκιδική.

Μάλιστα, ο ίδιος άνθρωπος υπέδειξε στους αστυνομικούς και το σημείο στο οποίο είχαν αποθέσει τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Το χρονικό

Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν την Πρωτοχρονιά. Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να διώξει τις όποιες υποψίες από πάνω του ισχυριζόμενος πως η 41χρονη του είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί. Μάλιστα ο ίδιος ισχυριζόταν πως συνέδραμε στις έρευνες των Αρχών και τόνιζε σε κάθε ευκαιρία πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Το ΑΠΘ ανέλαβε την ιατροδικαστική εξέταση της σορού.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Alpha ο σύντροφος της 41χρονης έχει καταδικαστεί για τον ξυλοδαρμό της αδερφής του. Ειδικότερα, 2-3 χρόνια πριν, ξυλοκόπησε κατ’ εξακολούθηση την αδερφή του και μάλιστα η γυναίκα νοσηλεύτηκε με κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα.

Το κίνητρο της δολοφονίας αναζητούν οι αστυνομικοί

Εξ’ αρχής, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, δεν έβρισκαν κάποιον λόγο για τον οποίο να ήθελε να εξαφανιστεί η 41χρονη γυναίκα, η οποία ήταν έγκυος στο παιδί του συντρόφου της και μητέρα ενός άλλου 13χρονου παιδιού από προηγούμενο γάμο της.

Σημειώνεται ότι ο σύντροφός της, που έχει βγει αρκετές φορές στα κανάλια κάνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την 41χρονη να μιλήσει στις αρχές, θεωρείτο από την αρχή ύποπτος. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι οι αστυνομικοί είχαν κατασχέσει το κινητό του τηλέφωνο, σε μία προσπάθεια να απαντήσουν σε κρίσιμα ερωτήματα.

Μέσω των αναλύσεων του κινητού, που γίνονται στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί θέλουν να επιβεβαιώσουν, μεταξύ άλλων, εάν όντως η 41χρονη είχε στείλει αυτά τα μηνύματα, που υποστήριζε ο σύντροφός της, καθώς η πρώτη εντύπωση που είχαν ήταν ότι είναι στημένα. Επίσης, θέλουν να διαπιστώσουν με ποιους άλλους ανθρώπους έχει επικοινωνήσει ο σύντροφός της, καθώς φαίνεται πως είχαν βάσιμες υποψίες ότι εκτός από τον σύντροφο υπήρχε κι άλλο άτομο, που γνώριζε το τι πραγματικά συνέβη στην 41χρονη έγκυο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 03/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δελασαλ
Education Leader Awards: Χρυσό βραβείο για το Δημοτικό «ΔΕΛΑΣΑΛ» στην κατηγορία «Διεθνείς Συνεργασίες»
Το βραβείο παρέλαβε ο γενικός διευθυντής, κ. Αντώνης Γρύλλης, συνοδευόμενος από τη διευθυντική ομάδα του σχολείου
Education Leader Awards: Χρυσό βραβείο για το Δημοτικό «ΔΕΛΑΣΑΛ» στην κατηγορία «Διεθνείς Συνεργασίες»