κορινθία
Σε αργία τέθηκε ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός»

Γνωστό έκανε η αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου, Βούλα Αμερικάνου, ότι σε αργία τέθηκε από σήμερα, Τετάρτη (21/2) ο 45χρονος «Παλαιοχριστινός» που εργαζόταν εξ αποστάσεως στο Δήμο Ερέτριας.

Δεν είχε παρουσιαστεί στην εργασία του

Ειδικότερα, η αντιδήμαρχος, αναφερόμενη για το εργασιακό καθεστώς του 45χρονου, από την 1η Ιανουαρίου, που ανέλαβε τα καθήκοντά της η νέα διοίκηση του Δήμου διαπιστώθηκε «πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος, τον οποίον βρήκαμε στις καταστάσεις του δήμου, δεν είχε παρουσιαστεί καθόλου στην εργασία του».

«Δεν τον γνωρίζαμε, ούτε το πρόσωπο του, ούτε τον ίδιο αφού δεν είχε εμφανιστεί» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από πότε είχε να παρουσιαστεί στην εργασία του. Εξ όσων κατέθεσε ο προηγούμενος δήμαρχος, ήταν σε εξ αποστάσεως εργασία. Τον είχαν βάλεις στο γραφείο κίνησης και έφτιαχνε τις καταστάσεις που αφορούσαν πετρέλαια και τα σχετικά» εξήγησε μιλώντας στο MEGA.

Πότε σταμάτησε να εμφανίζεται

«Το πρώτο διάστημα μετά τη μετάταξη του δήμο Ερέτριας που ήταν την 1η Νοεμβρίου του 2020, είχε φυσική παρουσία. Από ό,τι καταλαβαίνουμε, με την πανδημία που μπορούσαν να γίνονται κάποιες εργασίες εξ αποστάσεως, σταμάτησε να εμφανίζεται», τόνισε.

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε η κ. Αμερικάνου «εγώ η ίδια ήλθα σε επικοινωνία μαζί του πάνω από τρεις φορές, από το Γενάρη του 2024 -υπήρχε κινητό τηλέφωνο με το οποίο επικοινωνούσα. Του ζήτησα να έχει φυσική απουσία στο δήμο, αφού οι εργασίες που έκανε δεν γίνονταν εξ αποστάσεως».

«Ευγενέστατος ο άνθρωπος μου είπε πως δεν μπορεί να έλθει γιατί κάνει δουλειά εξ αποστάσεως. Τον ενημέρωσα ότι για το νέο δήμαρχο δεν υπάρχει το εξ αποστάσεως και θα πρέπει να έχει φυσική παρουσία το επόμενο διάστημα. Μετά την τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία -στην οποία αρνήθηκε και πάλι να εμφανιστεί- ακολουθήθηκε ό,τι προβλέπει ο νόμος» συμπλήρωσε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

psarianos-3-1024x495-1024x585.jpg
Αισχρές δηλώσεις Ψαριανού: Χαρακτηρίζει «νεκρόφιλες μοιρολογίστρες» τις μητέρες νεκρών των Τεμπών και γυναικοκτονιών
Συνεχίζει τον χυδαίο πόλεμο ο Ψαριανός κατά μανάδων που έχασαν τα παιδιά τους από γυναικοκτονία και στα Τέμπη – «Νεκρόφιλες μοιρολογίστρες»
Αισχρές δηλώσεις Ψαριανού: Χαρακτηρίζει «νεκρόφιλες μοιρολογίστρες» τις μητέρες νεκρών των Τεμπών και γυναικοκτονιών
aei_panepisthimia_aithousa_class_amfitheatro.jpg
Ανοιχτή επιστολή αιώνιας φοιτήτριας προς τον υπουργό Παιδείας
«Με δεδομένη την ηλικιακή και βιωματική μου ωριμότητα και τις σύστοιχες προς τις παραγωγικές ηλικίες  υποχρεώσεις και περιπέτειες υγείας, μου πήρε...
Ανοιχτή επιστολή αιώνιας φοιτήτριας προς τον υπουργό Παιδείας