εκαβ 5
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ/INTIME NEWS
Τι υποστήριξε ο πατέρας του παιδιού

Σοκ έχει προκαλέσει το πρόσφατο ατύχημα που είχε ένας ανήλικος, όταν μια σιδερένια πόρτα σχολείου υποχώρησε και έπεσε πάνω του, στον Άγιο Στέφανο Δομοκού στη Λαμία.

Οι κάτοικοι, μάλιστα, καταγγέλλουν κακοτεχνίες.

«Ευτυχώς δεν σκοτώθηκε το παιδί»

«Έπεσε η πόρτα από το σχολείο. Ήταν ο ανιψιός μου. Ευτυχώς δεν σκοτώθηκε το παιδί. Πήγε να ανοίξει την πόρτα και έπεσε κάτω και τον πλάκωσε στην πλάτη», ανέφερε στο STAR ο θείος του παιδιού.  

Ο μικρός Γιώργος μάλιστα έδειξε στην κάμερα τα σημάδια από τον τραυματισμό του.

«Με πλάκωσε πίσω στην πλάτη»

Το 6χρονο αγόρι, το βράδυ της Κυριακής βγήκε με την αδελφή και την ξαδέλφη του για παιχνίδι στο παλιό σχολείο στον Άγιο Στέφανο Δομοκού. Η προσπάθεια του αγοριού να μπουν στο προαύλιο παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, παραμονή της ονομαστικής γιορτής του.

«Η άλλη, η μικρή πόρτα ήταν κλειδωμένη. Με πλάκωσε πίσω στην πλάτη», λέει το ίδιο το θύμα. 

Στις εικόνες ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο Γιάννης Σωτηρόπουλος φαίνεται η πόρτα του σχολείου που είχε εγκλωβίσει από κάτω το ηλεκτρικό πατίνι και το μπουφάν του 5χρονου Γιώργου.

Το φταίξιμο στον παππού και τη γιαγιά

«Είχαμε άγιο, το λέω και ανατριχιάζω… ήρθαμε για το Πάσχα και θα είχαμε άλλα πράγματα. Και το ωραίο ποιο είναι; η τοπική αυτοδιοίκηση μας είπε ότι ευθύνη έχουν ο παππούς και η γιαγιά γιατί δεν πρόσεχαν τα παιδιά», καταγγέλλει ο πατέρας του παιδιού. 

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του μικρού, η παλιά βαριά σκουριασμένη πόρτα έπρεπε να είναι κλειστή με λουκέτο. Ήταν μισάνοιχτη. Απόδειξη το παλιό σκουριασμένο λουκέτο και το παλιό που μπήκε λίγες ώρες μετά την παρά λίγο τραγωδία, σύμφωνα με πληροφορίες του star και του lamiareport.gr.

«Ζυγίζει 150 κιλά η πόρτα. Ευτυχώς έπεσε μέσα στη σίτα και αυτά που είναι από τη σίτα, αν τον χτύπαγε το σίδερο δε θα μιλάγαμε σήμερα», προσθέτει ο πατέρας. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φύση, θάλασσα, δέντρα, ποδηλάτης
Πώς κατανοούμε τον κόσμο;
«Κι όμως η σκέψη μας είναι εκεί, στο άγνωστο, στα νέα ερωτήματα, στις δυσκολίες πρόσληψης όλο και πιο έγκυρης γνώσης, όλο και πιο καλής κατανόησης...
Πώς κατανοούμε τον κόσμο;
αίθουσα σχολειο
ΣΕΠΕ Αν. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»: Άμεση κάλυψη των κενών στα σχολεία του συλλόγου
Με ανακοίνωσή του ο ΣΕΠΕ Αν. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» τονίζει την ανάγκη για κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών
ΣΕΠΕ Αν. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»: Άμεση κάλυψη των κενών στα σχολεία του συλλόγου