Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους
INTIME NEWS/ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Τι «έδειξε» η ΕΔΕ

Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ για τις πειθαρχικές ευθύνες των αστυνομικών σχετικά με τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ποιους βαρύνουν οι ευθύνες

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες γύρω από την ΕΔΕ, τις βαρύτερες πειθαρχικές ευθύνες φέρουν ο σκοπός που βρισκόταν μέσα στο φυλάκιο, μπροστά στο οποίο σημειώθηκε η άγρια δολοφονία της Κυριακής, η αξιωματικός υπηρεσίας που βρισκόταν μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων τη μοιραία στιγμή, καθώς και ο επόπτης.

Από τους τρεις τη μεγαλύτερη πειθαρχική ευθύνη φέρει ο σκοπός, καθώς μπροστά στα μάτια του η αδικοχαμένη Κυριακή δέχτηκε τις φονικές μαχαιριές του 39χρονου πρώην συντρόφου της.

Σημειώνεται πως βίντεο ντοκουμέντα από τη γυναικοκτονία επιβεβαιώνουν πως η 28χρονη Κυριακή, έπεσε νεκρή μόλις μία ανάσα από το κουβούκλιο του φρουρού του ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Την ερχόμενη Παρασκευή (10.05.24) η ΕΔΕ αναμένεται να παραδοθεί στα χέρια στου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής και στη συνέχεια θα ανοίξει ο δρόμος για τη διερεύνηση και τυχόν ποινικών ευθυνών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα