Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κηφισιά όταν οδηγός και συνοδηγός σχολικού λεωφορείου άφησαν για 6 ώρες ένα 5χρονο αγόρι κλεισμένο στο αυτοκίνητο.
Μάλιστα, την καταγγελία έκανε ο 52χρονος πατέρας του παιδιού στο ΑΤ Κηφισιάς. Ο πατέρας όπως κάθε πρωί στις 8 παρέδωσε το παιδί του στο σχολικό λεωφορείο προκειμένου να μεταφερθεί σε δημόσιο νηπιαγωγείο.
Το παιδί φέρεται να αποκοιμήθηκε στο λεωφορείο και το ξέχασαν μέσα. Σύμφωνα με το Mega ο οδηγός και η 70χρονη συνοδός στάθμευσαν το όχημα μακριά.
Στις 2 το μεσημέρι, δηλαδή 6 ώρες μετά, ενημερώθηκε η οικογένεια από το σχολείο. Προφανώς ο οδηγός επέστρεψε στο σχολικό και είδε το παιδί κλαμένο. Το παιδί ήταν κλειδωμένο και δεμένο στο καρεκλάκι του.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ