Αμοργός
Διαμονή από 50 ευρώ τη βραδιά

Να ξεχάσουν τους δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας, όπως είναι τα νησιά της Σαντορίνης, της Μυκόνου και της Κρήτης και να επιλέξουν πιο… ψαγμένους προορισμούς προτρέπει τους αναγνώστες της η βρετανική εφημερίδα «The Mirror».

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα προτείνει την «υποτιμημένη Αμοργό, το πιο ανατολικό νησί των Κυκλάδων και κυρίως γνωστό μέσα από τη γαλλική ταινία ‘Le Grand Bleu’, που γυρίστηκε στο νησί το 1988».

«Το κρυφό αυτό διαμάντι των Κυκλάδων είναι απομονωμένο, δραματικό και προσφέρει στους τουρίστες την αυθεντική ελληνική εμπειρία, ενώ είναι λιγότερο συνωστισμένο συγκριτικά με άλλα ελληνικά νησιά», αναφέρει το δημοσίευμα.

Αλλά και η βρετανική εφημερίδα «The Telegraph», χαρακτηρίζει την Αμοργό ως «εντυπωσιακά ανεξερεύνητη», τονίζοντας ότι ο προορισμός προσφέρεται για εναλλακτικές διακοπές.

Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα του νησιού, σύμφωνα με το βρετανικό τύπο, είναι οι προσιτές του τιμές, ειδικά όσον αφορά την διαμονή. Πράγματι, μέσα από μια γρήγορη αναζήτηση στις γνωστές πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, θα δείτε ότι οι τιμές ξεκινούν από τα 50 ευρώ τη βραδιά για δίκλινο δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο στα 200 μέτρα από το λιμάνι του νησιού για τις ημερομηνίες 1 – 9 Ιουνίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 16/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Οπτική ψευδαίσθηση
Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε το ζάρι σε 9 δευτερόλεπτα;
Μόνο άνθρωποι με πολύ μεγάλη παρατηρητικότητα και άριστες γνωστικές δεξιότητες μπορούν να λύσουν αυτή την νέα οπτική ψευδαίσθηση
Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε το ζάρι σε 9 δευτερόλεπτα;