nauagosostis
Τι λέει το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο του ναυαγοσώστη στα Χανιά

Σε παθολογικά αίτια και από επιπλοκές στην καρδιά προήλθε ο θάνατος του 20χρονου ναυαγοσώστη στα Χανιά, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, από τον ιατροδικαστή διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος είχε ιστορικό με προβλήματα καρδιάς, ωστόσο λόγω του περιστατικού, στρεσαρίστηκε με συνέπεια να υποστεί επιπλοκές με αποτέλεσμα να καταρρεύσει στον δρόμο μετά τον άγριο τσακωμό που είχε με άλλους άνδρες.

Υπενθυμίζεται ότι, από τα πέντε άτομα που είχαν προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, συνελήφθησαν οι δύο 24χρονοι Έλληνες οι οποίοι εξ αρχής θεωρούντο από τις αρχές ως άμεσα εμπλεκόμενοι στο άγριο επεισόδιο με τον 20χρονο. Οι υπόλοιποι τρεις νεαροί με καταγωγή από Ρουμανία, Γεωργία και Βουλγαρία αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία για την εμπλοκή τους.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι την Παρασκευή θα απολογηθούν δυο 24χρονοι για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της κατάρρευσης

Η στιγμή που καταρρέει ο 20χρονος ναυαγοσώστης στα Χανιά μετά τον άγριο προπηλακισμό που δέχθηκε καταγράφεται σε σοκαριστικό βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα.

Όπως μεταδίδει το Creta24, ο 20χρόνος φαίνεται να περπατά υποβασταζόμενος από έναν άνδρα στη μέση του δρόμου, να πλησιάζει το απέναντι πεζοδρόμιο και να καταρρέει έξω από κατάστημα.

Ο άνδρας που βρίσκεται μαζί του τον συγκρατεί πριν πέσει, προσπαθεί να τον στηρίξει στο πεζοδρόμιο και να τον συνεφέρει.

Κόσμος συγκεντρώνεται στο σημείο, καλούν το ΕΚΑΒ, προσπαθούν όλοι να βοηθήσουν τον 20χρονο, όμως εκείνος σε δευτερόλεπτα χάνει τις αισθήσεις του. 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα