Δίκη
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο 24χρονοι

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο 24χρονοι, που συνελήφθησαν για την υπόθεση θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη στα Χανιά.

Οι δύο νεαροί φέρονται να συνεπλάκησαν με τον άτυχο νεαρό λίγο πριν εκείνος καταρρεύσει και αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ελεύθεροι οι δύο νεαροί

Σε βάρος τους έχουν ασκηθεί διώξεις για συναυτουργία σε θανατηφόρο σωματική βλάβη και μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Στα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς του 20χρονου ναυαγοσώστη, οι οποίοι ζητούν δικαιοσύνη για τον θάνατο του νεαρού, τον οποίο αποδίδουν στην συμπλοκή με τους 24χρονους.

Είχε καταρρεύσει στη μέση του δρόμου

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, όταν μετά την συμπλοκή ο νεαρός άνδρας κατέρρευσε στη μέση του δρόμου, σε κεντρικό σημείο των Καλυβών Αποκορώνου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και των διασωστών για να τον επαναφέρουν στη ζωή, ο νεαρός άνδρας κατέληξε.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως ο θάνατος του 20χρονου ναυαγοσώστη προήλθε από παθολογικά αίτια και από επιπλοκές στην καρδιά του.

Όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή, ο 20χρονος είχε ιστορικό με προβλήματα καρδιάς, ωστόσο λόγω του περιστατικού, στρεσαρίστηκε με συνέπεια να υποστεί επιπλοκές και στη συνέχεια να καταρρεύσει στον δρόμο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα