Αδιανόητο: Επιχειρηματίας προσέλαβε κάποιον για να «τσιμεντώσει» τον συνέταιρο και την μητέρα των δύο παιδιών του
Eπιχειρηματίας προσέλαβε αλλοδαπό για να «τσιμεντώσει» τον συνέταιρο και την μητέρα των δύο παιδιών του

Μια υπόθεση που μοιάζει με σενάριο από αστυνομική ταινία αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή διαδραματίστηκε στην Κρήτη όπου επιχειρηματίας προσέλαβε Παλαιστίνιο να «τσιμεντώσει» τον Ισραηλινό συνεταίρο του και την μητέρα των παιδιών του.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr πρωταγωνιστής Κρητικός επιχειρηματίας ο οποίος προσέλαβε Παλαιστίνιο υπάλληλό του για να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του Ισραηλινού συνεταίρου του και μεγαλοεπενδυτή αλλά και της εν διαστάσει συζύγου του και μητέρας των δυο ανήλικων παιδιών του.

Όλα τα παραπάνω, με φόντο ένα επενδυτικό τουριστικό project στο νησί. Ο 41χρονος επιχειρηματίας με ρίζες και από την Αγγλία, είχε καταστρώσει το σατανικό του σχέδιο με κάθε λεπτομέρεια. Στρατολόγησε αρχικά τον άνθρωπο που θα το «σφράγιζε», για να… σβήσει τους δυο στόχους από τον χάρτη και τον οπλισμό, μέχρι και τον τρόπο που θα εξαφάνιζε τα πτώματα με οξύ σε έναν λάκκο που είχε ξεκινήσει να σκάβει για να τα «τσιμεντώσει» ενώ είχε φροντίσει και για το άλλοθι του.

Μάλιστα, όταν ο Παλαιστίνιος υπάλληλος αντέδρασε σκεπτόμενος ότι δεν μπορεί να προβεί στη δολοφονία ενός Ισραηλινού πολίτη και μιας μητέρας δυο ανήλικων παιδιών ηλικίας 3 και 5 ετών, τότε ο σατανικός εντολέας και δυο συνεργοί του (ο κουμπάρος και ένας φίλος τους) έχοντας κάνει χρήση κοκαΐνης, του κόλλησαν ένα καλάσνικοφ στον κρόταφο, αναγκάζοντας τον ουσιαστικά να συναινέσει στο συμβόλαιο θανάτου.

Ο 24χρονος Παλαιστίνιος προειδοποίησε τα θύματα τα οποία όμως δεν τον πίστεψαν αρχικά και έτσι, αναγκάστηκε να «καλωδιωθεί» για να ξεσκεπάσει τον 41χρονο και την παρέα του. Μπήκε στη «φωλιά του λύκου» δηλαδή το σπίτι του ηθικού αυτουργού και με απολυτή ψυχραιμία, κατάφερε να συγκεντρώσει σε ψηφιακό υλικό την «ομολογία» των τριών ενορχηστρωτών του συμβολαίου θανάτου, για να τους «δώσει» στη συνέχεια στην Αστυνομία με αποτέλεσμα χθες (12.6.2024) να συλληφθούν.

Υπενθυμίζεται ότι η απολογία των κατηγορουμένων έχει οριστεί για τη Δευτέρα, ενώ φυσικά για την υπόθεση έχει λάβει γνώση και η πρεσβεία του Ισραήλ η οποία την παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pirosvestiki
Φωτιά τώρα στην Άνδρο
Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στην Άνδρο
Φωτιά τώρα στην Άνδρο
trimperis
Πρόταση του Ομότιμου Καθηγητή Φυσικής Γ.Τριμπέρη για τα πτυχία που αναγνωρίζονται ως Integrated Master
Ένα αναβαθμισμένο 5ετές Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών θα δώσει ισχυρότερα εφόδια
Πρόταση του Ομότιμου Καθηγητή Φυσικής Γ.Τριμπέρη για τα πτυχία που αναγνωρίζονται ως Integrated Master