Thumbnail
Ο εργαζόμενος ξυλοκοπήθηκε από τον εργοδότη του επειδή απουσίασε από τη δουλειά λόγω εθνικής εορτής της πατρίδας του

Εργοδότης ξυλοκόπησε εργαζόμενο μετανάστη στο Ρέθυμνο. Ειδικότερα, ο εργαζόμενος ξυλοκοπήθηκε από τον εργοδότη του επειδή απουσίασε από τη δουλειά λόγω εθνικής εορτής της πατρίδας του, την οποία γιόρτασε με συμπατριώτες του.

Το περιστατικό κατήγγειλε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου, το οποίο, σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, υπογραμμίζει ότι «ότι καμία βίαιη συμπεριφορά κατά εργαζομένων δεν μπορεί να είναι ανεκτή από την κοινωνία του Ρεθύμνου και εκφράζει την αλληλεγγύη του στο συνάδελφο».

Η ανακοίνωση

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση και τον ξυλοδαρμό ενός συναδέλφου εργαζόμενου μετανάστη από το Πακιστάν από τον εργοδότη του. Συγκεκριμένα, επειδή ο συνάδελφος την περασμένη Κυριακή δεν πήγε στην δουλειά λόγω εθνικής εορτής της πατρίδας του την οποία γιόρτασε με τους ομοεθνείς του, ο εργοδότης του τον χτύπησε άγρια στο πρόσωπο προκαλώντας του μώλωπες. Τέτοιες συμπεριφορές είναι απολύτως κατακριτέες και δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, δηλώνει ξεκάθαρα και κατηγορηματικά ότι καμία βίαιη συμπεριφορά κατά εργαζομένων δεν μπορεί να είναι ανεκτή από την κοινωνία του Ρεθύμνου και εκφράζει την αλληλεγγύη του στο συνάδελφο.

Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες από τους εργαζόμενους και όλους τους Ρεθυμνιώτες και μόνο θλίψη και οργή προκαλούν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pada
ΠΑ.Δ.Α.: Και τα 8 Τμήματα της Σχολής Μηχανικών αποκτούν τη δυνατότητα ένταξης σε Πολυτεχνική Σχολή
Kαι τα οκτώ Τμήματα της Σχολής Μηχανικών του ΠΑΔΑ αποκτούν τη δυνατότητα ένταξης σε Πολυτεχνική Σχολή, μετά και την έκδοση των σχετικών ΚΥΑ που...
ΠΑ.Δ.Α.: Και τα 8 Τμήματα της Σχολής Μηχανικών αποκτούν τη δυνατότητα ένταξης σε Πολυτεχνική Σχολή