Εκτέλεση στο Ψυχικό
Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό: Καταδικασμένος για απαγωγή πολύ γνωστού επιχειρηματία ο βασικός ύποπτος - Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. το σκούτερ

Ανατρέπονται τα δεδομένα στην υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου, Παναγιώτη Στάθη, στο Νέο Ψυχικό, καθώς βρέθηκε το μηχανάκι που χρησιμοποιήθηκε από τον δράστη, ενώ ο άνδρας ο οποίος έχει προσαχθεί ως ύποιπτος, είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Οι διωκτικές Αρχές φέρονται να έφθασαν στην προσαγωγή του υπόπτου μετά από ενδελεχή έλεγχο των βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή που διαπράχθηκε το έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναζητούν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της εκτέλεσης, ενώ ελπίζουν, ότι τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. θα εντοπίζουν αποτυπώματά του ή ίχνη DNA στο μηχανάκι, που χρησιμοποιήθηκε ως μέσο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο προασαχθείς κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό.

Όσον αφορά στο κινητό του 54χρονου, σε μια πρώτη έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί, έχουν βρεθεί απειλητικά μηνύματα από δύο διαφορετικά άτομα, που του είχαν στείλει το τελευταίο διάστημα και εξετάζεται ένα αυτά τα απειλητικά μηνύματα έχουν σχέση με την υπόθεση δολοφονίας. Ο 54χρονος ήταν έντονα δραστηριοποιημένος στη Μύκονο, έκανε τοπογραφικά σχέδια για πολύ μεγάλα έργα στην περιοχή και έτσι οι Αρχές φαίνεται πως εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας να δραστηριοποιείτο στο Νησί των Ανέμων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 05/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

asthenis.png
Λήμνος: Πήγε με έντονους πόνους στην κοιλιά στο νοσοκομείο και μετά έστειλε 25 πιτόγυρα
Λήμνος: Ασθενής πήγε με έντονους πόνους στην κοιλιά στο νοσοκομείο και μετά έστειλε 25 πιτόγυρα
Λήμνος: Πήγε με έντονους πόνους στην κοιλιά στο νοσοκομείο και μετά έστειλε 25 πιτόγυρα
foto_education_2.jpg
Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών: Διαδικασία τοποθέτησης σε λειτουργικά κενά
Βήμα-βήμα η διαδικασία τοποθέτησης των εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά – Ενημέρωση από τον αιρετό ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας Τάκη Ρουμπή
Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών: Διαδικασία τοποθέτησης σε λειτουργικά κενά