EKAB
ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ/INTIME NEWS
Σοβαρά τραυματισμένη η 57χρονη

Σε σοβαρή κατάσταση και με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται η 57χρονη γυναίκα την οποία έσπρωξε ο σύντροφος της από μπαλκόνι ύψους τριών μέτρων στον Πύργο.

Ο 59χρονος συνελήφθη και διώκεται για ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη.

Δεν αποκλείεται να ζητηθεί ιατροδικαστική εξέταση

Αρχικά, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου αλλά λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων της κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο 59χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Διεύθυνση Ασφαλείας Ηλείας, με την υπόθεση να αναλαμβάνει αρχικά το Α.Τ. Κρεστένων και μετέπειτα το Γραφείο Αντιμετώπισης Περιστατικών Ενδοοικογενειακής Βίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

Ο 59χρονος σύντροφος της ομολόγησε ότι τσακώθηκαν και την έσπρωξε από την καρέκλα στην οποία καθόταν. Από τη δύναμη υποχώρησε το ξύλινο κάγκελο του μπαλκονιού και η γυναίκα έπεσε στο κενό, σύμφωνα με το thebest.gr. Το ΕΚΑΒ, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ειδοποιήθηκε από τον 59χρονο, ο οποίος αφού τη συνόδεψε ως το νοσοκομείο, συνελήφθη. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη 11/7 ενώπιον της ανακριτικών αρχών Ηλείας. Προανακριτικά, φαίνεται πως αρνήθηκε ότι έριξε την σύντροφό του από το μπαλκόνι, αποδίδοντας την πτώση της σε ατύχημα, ωστόσο έχει παραδεχθεί πως προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να ζητηθεί από τις δικαστικές αρχές η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, προκειμένου να εξακριβωθεί κατά πόσο η γυναίκα ξυλοκοπήθηκε πριν πέσει από το μπαλκόνι. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΖΕΤΑ-ΜΑΚΡΗ
Ανατροπή! Αύριο Τετάρτη ή την Πέμπτη το αργότερο το ΦΕΚ με τους πίνακες κατανομής των 10.000 εκπαιδευτικών
Οι νεοπροσληφθέντες εκπαιδευτικοί θα βρίσκονται στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης που θα τοποθετηθούν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου
Ανατροπή! Αύριο Τετάρτη ή την Πέμπτη το αργότερο το ΦΕΚ με τους πίνακες κατανομής των 10.000 εκπαιδευτικών