θανατος
Σπαραχτικό το μήνυμα το πατέρα του

Θλίψη στη Λάρισα μετά τον θάνατο του 17χρονου Θανάση Τζιότζιου, ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τόσο την οικογένειά του και τους φίλους του, όσο και όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, η ΑΕΛ και όλη την πόλη.

Ο Θανάσης με καταγωγή από την Γλαύκη, ταλαιπωρήθηκε από τον καρκίνο, πάλεψε πολύ, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει χάνοντας τελικά χθες Δευτέρα, την μάχη με τον θάνατο.

Ο Θανάσης Τζιότζιος φόρεσε και την φανέλα της ΑΕΛ το 2022 όταν έγινε μέλος της Κ17. Η κηδεία του τελέστηκε σήμερα από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Η ανάρτηση του πατέρα του:

«Θανασακο μου μαχητή μου λεβέντη αγάπη μου λατρεία μου παιχταρά μου!! Άγγελε μου ο Θεός σε ήθελε για την ποδοσφαιρική ομάδα των αγγέλων!! Χωρίζουμε για λίγο αστέρι μου σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί για να κάνουμε όλα εκείνα που λατρεύαμε!! Δεν ξέρω πως να ζήσω χωρίς εσένα παίδαρε μου αφού από μικρός ήσουν το στήριγμα μου!! Καλή αντάμωση αγάπη μου ο παράδεισος σε περιμένει!!».

Τα συλλυπητήρια της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει την βαθιά της θλίψη για την απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της Θανάση Τζιότζιου που έφυγε χθες σε ηλικία 18 ετών μετά από άνιση μάχη που έδωσε το τελευταίο διάστημα.

Ο Θανάσης Τζιότζιος φόρεσε την βυσσινί φανέλα το 2022 όταν έγινε μέλος της Κ17 της ΑΕΛ. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 18:30 από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Σύσσωμοι οι άνθρωποι της ΑΕΛ παριστάμεθα στην οδύνη των οικείων, εκφράζοντάς τους τα θερμά μας συλλυπητήρια για την πρόωρη απώλεια του αγαπητού Θανάση».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΖΕΤΑ-ΜΑΚΡΗ
Ανατροπή! Αύριο Τετάρτη ή την Πέμπτη το αργότερο το ΦΕΚ με τους πίνακες κατανομής των 10.000 εκπαιδευτικών
Οι νεοπροσληφθέντες εκπαιδευτικοί θα βρίσκονται στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης που θα τοποθετηθούν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου
Ανατροπή! Αύριο Τετάρτη ή την Πέμπτη το αργότερο το ΦΕΚ με τους πίνακες κατανομής των 10.000 εκπαιδευτικών