kausonas
Πού πρέπει να δείξουμε προσοχή

Να δείξουμε μεγάλη προσοχή, μας καλεί ο μετεωρολόγος του OPEN Κλέαρχος Μαρουσάκης, καθώς η μεγάλη διάρκεια του καύσωνα θα σημειώσει επιβάρυνση στον ανθρώπινο οργανισμό.

Πιο αναλυτικά, τόνισε πως «η χώρα θα «χωριστεί» σε δύο τμήματα», καθώς σε κάποιες περιοχές της χώρας θα υπάρξουν καταιγίδες, ενώ σε άλλες το κύμα καύσωνα θα συνεχίζει.   
 
Υψηλές θερμοκρασίες θα σημειωθούν σήμερα στη δυτική και βόρεια Ελλάδα με το θερμόμετρο να φτάνει και τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Από το απόγευμα όπως είπε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης «μπορεί να βγουν ορισμένες μπόρες στη βόρεια ηπειρωτική χώρα. Κατά τα άλλα ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Στο Αιγαίο θα πνέουν άνεμοι 6 με 7 μποφόρ.

Στην Αττική η θερμοκρασία θα φτάσει τους 39 βαθμούς Κελσίου ενώ στη Θεσσαλονίκη τους 38 βαθμούς. Για την Θεσσαλονίκη τόνισε πως το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα μπόρας στις περιοχές γύρω από το κέντρο.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τόνισε πως οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να υποχωρήσει μετά την Κυριακή - Δευτέρα. Μάλιστα, η σύγκρουση δύο αέριων μαζών πάνω από την χώρα θα φέρει έντονη αστάθεια προς την κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα. Πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή. Αύριο και το Σαββατοκύριακο η χώρα όπως είπε να «σπάσει στα δύο. Από την Θεσσαλία και πάνω κυρίως τις απογευματινές ώρες θα συναντάμε ιδιαίτερα άστατο καιρό».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias.jpg
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Με την ολοκλήρωση των διορθώσεων θα υπογραφούν από τον υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας και θα σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ