elas-peripoliko
Κρητικοί νταήδες ξυλοκόπησαν οικογένεια - Αναγνωρίστηκαν οι δύο από την θερμόαιμη παρέα

Ταυτοποιήθηκαν οι δύο από τους τέσσερις άνδρες που ξυλοκόπησαν άγρια μια οικογένεια τουριστών τα ξημερώματα της Τρίτης σε μπαρ επί της οδού Μιλάτου στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για έναν 32χρονο από το Γάζι του Δήμου Μαλεβιζίου και έναν 31χρονο από τα Ζωνιανά Μυλοποτάμου, οι οποίοι λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου δεν συνελήφθησαν. Οι δράστες αναγνωρίστηκαν από τα θύματα της επίθεσης, στα οποία επιδείχθηκαν φωτογραφίες από τις αστυνομικές αρχές.

Οι άλλοι δύο αναζητούνται. Η αστυνομία αξιοποίησε το υλικό απο κάμερες ασφαλείας και είναι θέμα χρόνου να ταυτοποιηθούν και αυτοί.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το νοσοκομείο, η ζημιά που έχει υποστεί από τον ξυλοδαρμό ο άνδρας είναι μεγάλη και θα χρειαστεί πιθανότατα πρόσθετη επέμβαση και πολυήμερη νοσηλεία.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων, η πενταμελής οικογένεια (πατέρας, μητέρα, δύο γιοι και ένα κορίτσι) – οι οποίοι αγαπούν πολύ την Κρήτη και την επισκέπτονται τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο – βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την αγριότητα της επίθεσης που δέχτηκαν, «άνευ λόγου» όπως υποστηρίζουν.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η μητέρα κι ένας από τους γιους ανέφεραν ότι το επεισόδιο ξεκίνησε όταν θέλησαν να αποχωρήσουν από το μπαρ που διασκέδαζαν. Τα τρία από τα πέντε μέλη της οικογένειας είχαν ήδη βγει έξω, ενώ ο πατέρας και ο ένας από τους γιους έμειναν πίσω για να πληρώσουν το λογαριασμό.

Όταν πήγαν και αυτοί να φύγουν, κάποιος από τη μεγάλη – όπως λέγεται – παρέα των Κρητικών έκαψε, κατά λάθος, με το τσιγάρο τον 49χρονο πατέρα στην πλάτη, ο οποίος είναι ομογενής από τον Καναδά με καταγωγή από την περιοχή των Ανωγείων. Τότε ο τελευταίος στράφηκε στο νεαρό με το τσιγάρο και του έκανε παρατήρηση (με όμορφο τρόπο, όπως επισημαίνεται από την πλευρά της οικογένειας) να προσέχει τις κινήσεις του.

Αυτό φαίνεται να ήταν η «σπίθα» που προκάλεσε την οργή των κρητικών, οι οποίοι άρχισαν να χτυπούν με μένος όχι μόνο τον πατέρα και τον γιο, αλλά ακόμα και τη 41χρονη γυναίκα και το 14χρονο κορίτσι, που επιχείρησαν να τους σταματήσουν.

Επικράτησε πανικός, κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία, ενώ οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν. Η οικογένεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ ο 49χρονος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην Νευρολογική κλινική λόγω των σοβαρών τραυμάτων στο κεφάλι.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias.jpg
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Με την ολοκλήρωση των διορθώσεων θα υπογραφούν από τον υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας και θα σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ