βιασμός 11χρονης
Συνελήφθη ο δράστης

Ακόμη μια καταγγελία για βιασμό έρχεται στο φως της δημοσιότητας και συγκεκριμένα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας το βράδυ της Δευτέρας (15/07).

Μία γυναίκα που επέβαινε σε νταλίκα ως συνοδηγός, κατήγγειλε τον οδηγό του μεγάλου οχήματος.

Ακολούθησε «μπλόκο» στην εθνική οδό και σύλληψη του οδηγού της νταλίκας, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι η όποια γενετήσια πράξη έγινε ήταν με τη θέληση της συνοδηγού, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Μάλιστα όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, με τη γυναίκα είχαν ξεκινήσει πριν κάποιες ημέρες από τη Θεσσαλία, είχαν πάει μαζί δρομολόγιο στην πρωτεύουσα και είχαν πάρει το δρόμο της επιστροφής.

Για αυτό μήνυσε κι εκείνος τη γυναίκα για τους ψευδείς ισχυρισμούς που τον συκοφαντούν. Η γυναίκα συνελήφθη επίσης, αφού πρώτα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας για να εξεταστεί, ενώ αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Υπηρεσίας.

Ο οδηγός της νταλίκας οδηγήθηκε στο ΑΤ Κολωνού, που ανέλαβε το σχηματισμό της δικογραφίας αφού οι καταγγελλόμενες πράξεις είχαν λάβει χώρα στην περιοχή αρμοδιότητάς του, ενώ οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία για τα περαιτέρω.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias.jpg
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Με την ολοκλήρωση των διορθώσεων θα υπογραφούν από τον υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας και θα σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ